Gratis Masterclass

‘Minder pijn in je lijf, meer omzet en voldoening uit je business’

Leer hoe je het lichaam inzet om onbewuste patronen te doorbreken en in diepere verbinding te komen met je ziel. 

 

In de masterclass ga ik je meenemen in de volgende stappen:

  • om meer te verbinden met je lichaam
  • oefeningen om direct meer verlichting te ervaren in de spanning in het lichaam
  • direct in een hogere frequentie te komen, zodat je meteen in de juiste energie zit om je business te laten stromen.

 

Stop met (onbewust) vechten tegen het lichaam, maar gebruik de signalen om je leven richting te geven en zo de business te creëren die bij jou past.

We gaan niet alleen theoretisch aan de slag, maar ik neem je ook mee in een serie oefeningen.
Zorg dus voor rust en een yoga matje.

 

 

Je bedrijf staat, maar het loopt niet helemaal zoals je wilt.
Je mist iets. Het klopt nog niet helemaal.
Je zit veel in je hoofd en kunt daardoor je bedrijf ook moeilijk loslaten.
Daarbovenop zit je niet helemaal lekker in je lijf. Het gaat wel, maar je weet dat er verbetering mogelijk is in soepelheid en beweeglijkheid.

Vooral mis je een stuk voldoening. Het voelt nog niet compleet.
Je wilt gewoon doen waar jij écht van aan gaat en van geniet. In je business, maar zéker ook in je privé leven.
Want jij leeft niet om te werken. Jij leeft om te léven.

 Soepel en in verbinding.

 

Je wilt….

Je wilt dingen doen die je leuk vindt, waar je energie en plezier uit haalt, terwijl je je fysiek ook goed en soepel voelt.

Lekker met je laptop kunnen werken waar je wilt,op de bank of aan het strand, zonder dat je last krijgt van je nek of je rug én je nog steeds verbonden voelt met je ziel.

Die aanwezige moeder zijn die zowel geniet van haar kinderen, bewegen én van haar bedrijf.

Niet meer alleen todo’s afvinken waardoor je je creativiteit verliest. Jij wilt JUIST wel de creativiteit laten stromen, zodat jouw (online) business groots kan groeien, volledig in Alignment met wie jij bent.

Korte, krachtige methodes om direct die verbinding te voelen met lichaam en je ziel, zodat je mee kunt gaan op de stroom van inspiratie, zonder daar úren mee bezig te zijn.

Je één voelen. Dat diepere weten dat alles klopt. Niet vier programma’s tegelijk doen, maar fysiek, mentaal en spiritueel in één.

Even voorstellen……

Ik ben Anneroos, vrouw, moeder én onderneemster.
Als jong meisje begon ik met ballet, waar ik mijn emoties en mind mee tot rust kreeg. Ik besloot van dansen mijn werk te maken, maar ik miste iets. De spiritualiteit en de verdieping die mijn vroegere docent in de balletlessen bracht, ik kon het geen plaats geven bij de lessen die ik gaf. Mijn zoektocht bracht mij naar yoga en Pilates. In yoga vond ik de rust in mijzelf, in Pilates leerde ik mijn lichaam functioneel te bewegen zodat ik sterk en flexibel bleef en van mijn rugklachten af kwam.

In de lessen die ik gaf zeiden klanten: Jij geeft meer dan alleen de oefeningen. Je geeft ons bewustwording van lichaam én geest. Ze werden fysiek én emotioneel sterker.
Dat wat voor mij zo vanzelfsprekend was, was dat voor anderen niet.

Door een online bedrijf op te bouwen en veel (business) coaching te volgen viel mij op dat al het inner work en werken aan je mindset allemaal in het hoofd plaatsvindt. Waar is het lichaam in al deze healing journeys?

Want al dit helen en focussen op mijn blokkades zorgde ervoor dat ik alleen maar in mijn hoofd zat.
Alles overdenken, alles analyseren, steeds maar graven, graven, graven. Ik kwam met moeite een stap verder, maar mijn gezin en partner leden daaronder.

Ik voelde mij vaak verscheurd, want op de yogamat ervoer ik zoveel eenheid en rust, maar zodra ik thuis kwam was alles weg.
Door mijn eigen fysieke practice prioriteit te maken, mijn energielevel hoog te houden, kon ik steeds beter keuzes maken in mijn bedrijf én mijn leven.

Nu ben ik de aanwezige moeder die geniet van haar kinderen, die geniet van bewegen én geniet van haar bedrijf. Ik doe de dingen die ik leuk vind en waar ik energie en plezier uit haal.

Ik gun jou dit ook!

Hoe zou je leven er uit zien als je in diepe verbinding bent met je ziel en lichaam?
Hoe zou het zijn als je sturing krijgt door te luisteren naar de subtiele signalen van je lichaam?

Stel je voor dat je door die verbinding ervoor zorgt dat je bedrijf beter gaat stromen én je meer kunt genieten van je gezin.

Uit je hoofd, in je lichaam verbonden met je ziel.

Meld je aan voor de masterclass en ervaar het zelf.

 

De masterclass duurt ongeveer 90 minuten en is gratis online te volgen. Je hoeft alleen maar je naam en email adres in te vullen en je hebt je aangemeld voor de Masterclass ‘Minder pijn in je lijf, meer omzet en voldoening uit je business’.