Soepel en Sterk.
Je rug pijnvrij in 3 maanden

Je realiteit is nu…..

 

 Je loopt al lang met pijn in de rug rond

 Je hebt al meerdere dingen geprobeerd om de pijn te verminderen, maar zonder blijvend resultaat

 

 De fysio zie je vaker dan je familie, maar ook die behandeling helpen maar kort

 

De oefeningen die je mee krijgt vergeet je te doen

 

 Je denkt; ‘Ik moet deze pijn maar accepteren. Het hoort bij me.’

 

Stop nu met zoeken en doe mee met Soepel en sterk.

In een paar weken voel je de beweeglijkheid in je schouders toenemen en de pijn in je rug neemt af!

 

In de afgelopen 12 jaar heb ik ervaring opgedaan in lesgeven en ben ik blijven onderzoeken wat zowel voor mij als voor mijn klanten werkt bij rugpijn.

Al deze ervaring deel ik in mijn lessen in Soepel en sterk. Het mooiste is: je hoeft niet eens bij mij in de buurt te wonen! Je volgt de lessen gewoon vanuit je eigen huis. Op je eigen tijd en tempo.

Met Soepel en sterk….

 Verminder je rug, schouder, nek en bekken klachten omdat de lessen daar op gericht zijn

 Krijg je meer beweeglijkheid in de schouders en rug

 Leer je signalen van je lichaam herkennen en voorkomt zo blessures en pijn

  Krijg je rust in je hoofd door de focus op de adem en de beweging

 Volg je het programma op je eigen tempo en tijd

 

Als je NU aanmeld voor Soepel en Sterk krijg je náást levenslang toegang tot het programma ook nog eens de volgende bonussen:

Wat krijg je als je je aanmeld?

 Zodra jij je hebt aangemeld krijg je levenslang toegang tot het online programma. Dit is inclusief eventuele updates of uitbreidingen.

De training bestaat uit 7 modules vol videolessen, werkboeken en audio opnames.

 Bonus module met extra video lessen.

 4 maanden toegang tot de besloten Facebook groep. Hier in geef ik extra uitleg en reminders en ik beantwoord al jouw vragen.

 Ontvang je de Vaarwel Rugpijn Challenge helemaal GRATIS!

 

Meld je je aan voor Soepel en Sterk Plus

Dan krijg je al het bovenstaande van de Basis én de Plus training en daarnaast:

 Support via mail bij vragen of hulp bij specifieke klachten of problemen.

 3 maanden toegang tot het lidmaatschap Inner Movements Online met minimaal 2 livestream lessen per week.
(Deze 3 maanden zijn te starten wanneer jij daar aan toe bent, maar uiterlijk 4 maanden na aankoop van de training)

Na het mee doen van de masterclass was ik blij dat ik eindelijk een keer de oefeningen mee kon doen, dwz niet pijnlijk voor mijn onderrug en schouder, of al te ingewikkeld (letterlijk en figuurlijk 😜). Anneroos is zeer deskundig en legt alles goed uit wat je wel en niet moet doen. Na de masterclass voelde ik dat er echt wat gebeurde. Ik was dan ook overtuigd dat dit programma geschikt was voor mij en mij ook wat op gaat leveren. Ik denk dat het ook mee speelt dat Anneroos zelf ook rugklachten heeft gehad en dat het haar zoveel gebracht heeft. Super dat ze zich inzet om dat te delen.

Na de elke sessie voel ik dat mijn core steviger wordt. Anneroos geeft op een heel prettige manier les, met duidelijke en fijne uitleg.

Erna Nijenhuis

Ik heb vooral last van stijfheid in de rug en ik vond de masterclass heel fijn en ik had direct vertrouwen in Anneroos. Ik twijfelde wel om in te stappen, het is toch een aardig bedrag en best iets om even over na te denken. Ik heb besloten om het te proberen in de hoop dat onlinelessen en persoonlijk contact me meer zouden motiveren dan de duizenden filmpjes op internet. voor mij werkt het bovendien ook nog zo dat als ik voor iets betaald heb, ik mezelf de druk opleg om er ook gebruik van te maken.

Al direct meen ik iets verbetering te voelen, maar ik ben nog kort bezig.

De lessen zijn heel fijn, ze heeft oprechte aandacht en is zelf heel enthousiast. De oefeningen zijn zacht en kort. Dat maakt dat het goed vol te houden is, fysiek goed te doen en door de afwisseling niet saai.

Thea van Kempen

Ik ben begonnen met lessen bij Anneroos omdat ik weer wat oefeningen wilde voor rug en spieren. De Masterclass gaf vertrouwen in de manier van les geven en ik merk nu al dat mijn rug soepeler is. Het zijn fijne lessen om te volgen. Rustig en goed te doen voor mijn niveau

Anoniem

Ik heb fysieke klachten, kan ik wel meedoen?
Ja zeker kun je meedoen! Pilates en Yoga zijn milde sporten die voor ieder lichaam en iedere klacht kunnen helpen bij het verminderen van pijn en ongemak.

Onder de welkomstvideo vind je een overzicht van veelvoorkomende medische condities en wat je dan beter wel of niet kunt doen. Staat jouw klacht er niet tussen? Laat het me weten.

Na een les had ik ergens last van. Moet ik nu stoppen? 
Nee. Dit hoeft niet. Als je mij laat weten welke les je gedaan hebt of bij/na welke oefening je last kreeg, denk aan pijn, duizeligheid of hoofdpijn, dan kan ik je tips geven voor een volgende les. Mijn visie is dat je ook online veilig les kunt volgen, dus wees niet bang om vragen te stellen!

Hoe lang moet ik lid blijven?
Heb je het plus pakket, dan stopt je toegang tot de livestream lessen automatisch na de afgesproken periode. Uiteraard ben je welkom om lid te blijven voor €25 per maand en kun je vanaf dat moment elke maand opzeggen.  

Ik heb geen Facebook, moet ik in de Facebook groep?
Nee. De Facebook groep is niet verplicht. Maar het kan wel zijn dat vragen van deelnemers alleen gesteld en beantwoord worden in de Facebook groep. Ik stuur je dus wel een uitnodiging voor de groep, maar het is aan jou om deze te accepteren of niet. 

   

     Na aanmelden

  • Krijg je direct toegang tot de training kun je meteen starten met een les!
  • Voeg ik je toe aan de besloten Facebook groep
  • Bij vragen via de Facebook groep of mail krijg je binnen 24 uur reactie
  • Krijg je dus naast de video en audio lessen óók inspiratie, reminders en een groep waarmee je ervaringen uit kunt wisselen
  • Krijg je direct toegang tot de Vaarwel Rugpijn Challenge!
  • Krijg je direct toegang tot de Bonus module.