Soepel en Sterk.
Je rug pijnvrij in 3 maanden

Je realiteit is nu…..

 

 Je loopt al lang met pijn in de rug rond

 Je hebt al meerdere dingen geprobeerd om de pijn te verminderen, maar zonder blijvend resultaat

 

 De fysio zie je vaker dan je familie, maar ook die behandeling helpen maar kort

 

De oefeningen die je mee krijgt vergeet je te doen

 

 Je denkt; ‘Ik moet deze pijn maar accepteren. Het hoort bij me.’

 

Stop nu met zoeken en doe mee met Soepel en sterk.

In een paar weken voel je de beweeglijkheid in je schouders toenemen en de pijn in je rug neemt af!

 

In de afgelopen 14 jaar heb ik ervaring opgedaan in lesgeven en ben ik blijven onderzoeken wat zowel voor mij als voor mijn klanten werkt bij rugpijn.

Al deze ervaring deel ik in mijn lessen in Soepel en sterk. Het mooiste is: je hoeft niet eens bij mij in de buurt te wonen! Je volgt de lessen gewoon vanuit je eigen huis. Op je eigen tijd en tempo.

Met Soepel en sterk….

 Verminder je rug, schouder, nek en bekken klachten omdat de lessen daar op gericht zijn

 Krijg je meer beweeglijkheid in de schouders en rug

 Leer je signalen van je lichaam herkennen en voorkomt zo blessures en pijn

  Krijg je rust in je hoofd door de focus op de adem en de beweging

 Volg je het programma op je eigen tempo en tijd

 

Meld je NU aan voor Soepel en Sterk!

Meer dan 250 vrouwen gingen je voor

De waarde van dit programma is €1699,-

Je betaalt slechts €299,-

‘ik vind dat je de oefeningen zo goed uitlegt, ik heb er nu al veel voordeel van gemerkt.’
– Patricia

Wat krijg je als je je aanmeld?

 Zodra jij je hebt aangemeld krijg je levenslang toegang tot het online programma. Dit is inclusief eventuele updates of uitbreidingen.

De training bestaat uit 7 modules vol videolessen, werkboeken en audio opnames.

 Bonus module met extra video lessen.

 Support via mail bij vragen of hulp bij specifieke klachten of problemen.

Elke maand een live Q&A waarin je al je vragen kunt stellen.

 

 

Meer dan 200 vrouwen gingen je voor!

Ik ben begonnen met lessen bij Anneroos omdat ik weer wat oefeningen wilde voor rug en spieren. De Masterclass gaf vertrouwen in de manier van les geven en ik merk nu al dat mijn rug soepeler is. Het zijn fijne lessen om te volgen. Rustig en goed te doen voor mijn niveau

Anoniem

Ik heb vooral last van stijfheid in de rug en ik vond de masterclass heel fijn en ik had direct vertrouwen in Anneroos. Ik twijfelde wel om in te stappen, het is toch een aardig bedrag en best iets om even over na te denken. Ik heb besloten om het te proberen in de hoop dat onlinelessen en persoonlijk contact me meer zouden motiveren dan de duizenden filmpjes op internet. voor mij werkt het bovendien ook nog zo dat als ik voor iets betaald heb, ik mezelf de druk opleg om er ook gebruik van te maken.

Al direct meen ik iets verbetering te voelen, maar ik ben nog kort bezig.

De lessen zijn heel fijn, ze heeft oprechte aandacht en is zelf heel enthousiast. De oefeningen zijn zacht en kort. Dat maakt dat het goed vol te houden is, fysiek goed te doen en door de afwisseling niet saai.

Thea van Kempen

‘Ik word heel blij van de trainingen. Ik oefen ca 2 a 3 keer per week.
Ik ben pas bij module 2, maar heb veel baat hiervan.
Mijn rug, schouders en nek worden losser. Mijn rug doet geen pijn meer.

Eerst wilde ik vorige maand een paar afspraken bij de osteopaat maken en toen kwam jouw masterclass voorbij. Hier heb ik mij op ingeschreven. Toen ik deze had gedaan bedacht ik mij dat ik beter mijn geld in jouw training Soepel & Sterk kon investeren dan afspraken bij de osteopaat.’

Agnes Los

Agnes Los

De video  “emotionele spanning loslaten” heb ik vandaag meteen 2x gedaan. Hij is mooi! Ik ga m voorlopig zo mogelijk dagelijks doen om het eigen te maken. 

 

Ook heb ik je nieuwe video bekeken op youtube, welke vandaag is geupload. Mooie voorstel video.
Ik denk dat je heel veel mensen kunt helpen! Ik bemerk nu al enige verlichting in mijn rug. Eerlijk gezegd begon ik een eerste webinar met rugpijn omdat ik juist die ochtend een uurtje in de tuin gewerkt had. Dankzij het volgen van jou webinar “vaarwel rugpijn” was mijn rugpijn verdwenen!
Voor mij was dat al meteen heel positief.
Ik ben nooit zo voor online cursussen omdat ik steeds de motivatie niet kan opbrengen. Hopelijk kan ik de motivatie blijven opbrengen om pijnvrij te worden en blijven 😉  Ik besef ook dat het een gewoonte moet worden. En dat kost nou eenmaal extra energie om aan te passen en door te zetten.

Lieve Anneroos,

Ik heb module 1 van “vaarwel rugpijn” nu meerdere keren gedaan om het goed onder de knie te krijgen.
En wat merk ik nu? Het geeft al verlichting en ruimte in mijn rug, nek en schouders.
Ik word ‘s nachts niet meer wakker van de pijn in mijn schouder!
Het maakt me zo blij, ik ervaar het uitvoeren van de oefeningen als een cadeautje aan mezelf!!
Linda B

58 jaar

Na het mee doen van de masterclass was ik blij dat ik eindelijk een keer de oefeningen mee kon doen, dwz niet pijnlijk voor mijn onderrug en schouder, of al te ingewikkeld (letterlijk en figuurlijk 😜). Anneroos is zeer deskundig en legt alles goed uit wat je wel en niet moet doen. Na de masterclass voelde ik dat er echt wat gebeurde. Ik was dan ook overtuigd dat dit programma geschikt was voor mij en mij ook wat op gaat leveren. Ik denk dat het ook mee speelt dat Anneroos zelf ook rugklachten heeft gehad en dat het haar zoveel gebracht heeft. Super dat ze zich inzet om dat te delen.

Na de elke sessie voel ik dat mijn core steviger wordt. Anneroos geeft op een heel prettige manier les, met duidelijke en fijne uitleg.

Erna Nijenhuis

Ik heb online een aantal privélessen gevolgd bij Anneroos. Het voordeel van online voor mij is dat ik thuis met mijn eigen materialen de houdingen kan uitvoeren. En uiteraard hoef ik er de deur niet voor uit, anders was ik vanwege de afstand niet bij Anneroos terechtgekomen. We hebben in korte tijd veel verschillende dingen gedaan. Wat ik fijn vond, is dat ze me bijstuurde om de houdingen zo goed mogelijk uit te voeren. En als ik vragen had, kreeg ik tips die voor mij meteen toepasbaar waren. De online lessen van Anneroos kan ik door de privélessen daarom nog beter uitvoeren.

Saskia, privé les online

39 jaar

Ik heb fysieke klachten, kan ik wel meedoen?
Ja zeker kun je meedoen! Pilates en Yoga zijn milde sporten die voor ieder lichaam en iedere klacht kunnen helpen bij het verminderen van pijn en ongemak.

Onder de welkomstvideo vind je een overzicht van veelvoorkomende medische condities en wat je dan beter wel of niet kunt doen. Staat jouw klacht er niet tussen? Laat het me weten.

Na een les had ik ergens last van. Moet ik nu stoppen? 
Nee. Dit hoeft niet. Als je mij laat weten welke les je gedaan hebt of bij/na welke oefening je last kreeg, denk aan pijn, duizeligheid of hoofdpijn, dan kan ik je tips geven voor een volgende les. Mijn visie is dat je ook online veilig les kunt volgen, dus wees niet bang om vragen te stellen!

Ik heb geen Facebook, moet ik in de Facebook groep?
Nee. De Facebook groep is niet verplicht. Maar het kan wel zijn dat vragen van deelnemers alleen gesteld en beantwoord worden in de Facebook groep. Ik stuur je dus wel een uitnodiging voor de groep, maar het is aan jou om deze te accepteren of niet. 

   

     Na aanmelden

  • Krijg je direct toegang tot de training kun je meteen starten met een les!
  • Krijg je dus naast de video en audio lessen óók inspiratie, reminders en een groep waarmee je ervaringen uit kunt wisselen
  • 4 Live Q&A’s via Zoom + de opname

  Meld je NU aan voor Soepel en Sterk!

  De waarde van dit programma is €1699,-

  Je betaalt slechts €299,-