Gratis Masterclass

‘Laat je leven en business stromen met BODYWORK’

Leer hoe je Bodywork inzet om onbewuste patronen te doorbreken. Ga van hersenloos to-do lijstjes afvinken naar werken vanuit flow.

 

Tijdens deze masterclass:

✔ Leer je over de functie van bodywork

✔ Doen we oefeningen waarmee je direct meer ruimte in lichaam en mind ervaart

✔  Krijg je inzichten over je lichaamshouding en welke effecten deze heeft op je leven en business

✔ Je kunt DIRECT kijken!

 

Want je bent klaar voor groei. Je wilt vrijheid ervaren in  je bedrijf en je leven. De aanwezige moeder, vrouw of partner zijn en doen waar je blij van word!

 

Meld je NU aan voor de gratis Masterclass ‘Laat je leven en business stromen met BodyWork’ 
Je kunt direct kijken!

Je bedrijf staat, maar het loopt niet helemaal zoals je wilt. Je staat constant aan, hebt moeite met je bedrijf los laten als je thuis bent. Al zóu je het willen, je hebt niet eens tíjd om te ontspannen. Er is altijd nog wel iets te doen.
Je houd jezelf tegen, want is dit wel goed genoeg? Kan je dit wel aanbieden? Er zijn zoveel anderen die dit ook doen, wie zit er dan op jou te wachten?
Je nachtrust lijd eronder en ook je partner en gezin, in plaats van rust te nemen loop je thuis boos rond. Tot overmaat van ramp zit om de haverklap je rug vast, heb je een stijve nek of pijn aan de schouders.
Kortom: Het stróómt niet.
Je houd jezelf tegen in je bedrijf én prive.
Het ergste vind je dat je steeds minder plezier en creativiteit in je business ervaart, want je bent alleen maar to-do lijstjes aan het afvinken Het leven hoort toch leuk te zijn!

Je wilt….

Je wilt dingen doen die je leuk vindt, waar je energie en plezier uit haalt, terwijl je je fysiek ook nog goed voelt.

Lekker met je laptop kunnen werken waar je wilt,op de bank of aan het strand, zonder dat je last krijg van je nek of je rug én je nog steeds verbonden voelt met je ziel.

Die aanwezige moeder zijn die zowel geniet van haar kinderen, bewegen én van haar bedrijf.

Niet meer alleen todo’s afvinken waardoor je je creativiteit verliest. Jij wilt JUIST wel de creativiteit laten stromen, zodat jouw (online) business groots kan groeien, volledig in Alignment met wie jij bent.

Korte, krachtige methodes om direct die verbinding te voelen met lichaam en je ziel, zodat je mee kunt gaan op de stroom van inspiratie, zonder daar úren mee bezig te zijn.

 Je één voelen. Dat diepere weten dat alles klopt. Niet vier programma’s tegelijk doen, maar fysiek, mentaal en spiritueel in één traject.

Even voorstellen……

Ik ben Anneroos, vrouw, moeder én onderneemster.
Als jong meisje begon ik met ballet, waar ik mijn emoties en mind mee tot rust kreeg. Ik besloot van dansen mijn werk te maken, maar ik miste iets. De spiritualiteit en de verdieping die mijn vroegere docent in de balletlessen bracht, ik kon het geen plaats geven bij de lessen die ik gaf. Mijn zoektocht bracht mij naar yoga en Pilates. In yoga vond ik de rust in mijzelf, in Pilates leerde ik mijn lichaam functioneel te bewegen zodat ik sterk en flexibel bleef en van mijn rugklachten af kwam.

In de lessen die ik gaf zeiden klanten: Jij geeft meer dan alleen de oefeningen. Je geeft ons bewustwording van lichaam én geest. Ze werden fysiek én emotioneel sterker.
Dat wat voor mij zo vanzelfsprekend was, was dat voor anderen niet.

Door een online bedrijf op te bouwen en veel (business) coaching te volgen viel mij op dat al het inner work en werken aan je mindset allemaal in het hoofd plaatsvindt. Waar is het lichaam in al deze healing journeys?

Want al dit helen en focussen op mijn blokkades zorgde ervoor dat ik alleen maar in mijn hoofd zat.
Alles overdenken, alles analyseren, steeds maar graven, graven, graven. Ik kwam met moeite een stap verder, maar mijn gezin en partner leden daaronder.

Ik voelde mij vaak verscheurd, want op de yogamat ervoer ik zoveel eenheid en rust, maar zodra ik thuis kwam was alles weg.
Door mijn eigen fysieke practice prioriteit te maken, mijn energielevel hoog te houden, kon ik steeds beter keuzes maken in mijn bedrijf én mijn leven.

Nu ben ik de aanwezige moeder die geniet van haar kinderen, die geniet van bewegen én geniet van haar bedrijf. Ik doe de dingen die ik leuk vind en waar ik energie en plezier uit haal.

Ik gun jou dit ook!

Hoe zou je leven er uit zien als je weer plezier hebt in je bedrijf? Dat je in de ochtend fit wakker wordt en zín hebt in de dag? 
Dat je na je werkdag nog mentale ruimte over hebt om samen te zijn met je gezin of partner?
Stel het jezelf voor. Hoe zou je je voelen?

De masterclass duurt ongeveer 75 minuten en is gratis online te volgen. Je hoeft alleen maar je naam en email adres in te vullen en je hebt je aangemeld voor de Masterclass ‘Laat je leven en business stromen met BodyWork’.