Doe mee met de livestream lessen van Inner Movements Online 

en verminder rugklachten vanuit je eigen woonkamer!

Je realiteit is nu…..

 

 Je loopt al lang met pijn in de rug rond 

 Je hebt al meerdere dingen geprobeerd om de pijn te verminderen, maar zonder blijvend resultaat 

 

De oefeningen die je van de fysio mee krijgt vergeet je te doen

 

 Je denkt; ‘Ik moet deze pijn maar accepteren. Het hoort bij me.’

 

Je volgt graag online Pilates of yoga lessen, maar die worden op je eigen sportschool niet meer aangeboden

 

Stop nu met zoeken en doe mee met de livestream lessen van Inner Movements Online.

In een paar weken voel je de beweeglijkheid in je schouders toenemen en de pijn in je rug neemt af!

Ik begon aan de dansacademie met rugklachten.

Geen grap. Ik was 18 jaar en ik stond op het punt te starten met de HBO dansacademie. In die zomer voelde ik een krak in mijn rug en vanaf dat moment had ik regelmatig een pijnscheut als ik voorover boog.

Niets ergs, dacht ik. Zal vanzelf wel weer over gaan.

Niets was minder waar.

In de eerste week aan de dansacademie stond een medische keuring gepland. De fysiotherapeut raadde me toch wel aan even goed naar mijn rug te laten kijken.

En ja hoor; een instabiele tussenwervelschijf. Normaal niet zo’n probleem. Maar als je 5 dagen in de week zo’n 5 uur per dag moet dansen is dat wél een probleem.

Zo begon mijn zoektocht naar een gezonde rug. Het heeft uiteindelijk 3 jaar geduurd voor ik volledig pijnvrij kon dansen. 3 jaar van de academie heb ik dingen aan moeten passen. Continue in moeten houden, elke keer te laat merken dat ik te ver gegaan was.

Voorover buigen heb ik in die tijd nooit kunnen doen zonder het risico te lopen er met intense pijn uit te komen.

En na die 3 jaar was het niet klaar. Ik had nog een hele weg te gaan. Yoga en Pilates hielpen mij daarbij.

 

In de afgelopen 12 jaar heb ik ervaring opgedaan in lesgeven en ben ik blijven onderzoeken wat zowel voor mij als voor mijn klanten werkt bij rugpijn.

Al deze ervaring deel ik in mijn lessen in Inner Movements Online. Het mooiste is: je hoeft niet eens bij mij in de buurt te wonen! Je volgt de lessen gewoon vanuit je eigen huis. Op je eigen tijd en tempo.

 

Met Inner Movements Online….

 Verminder je rug, schouder, nek en bekken klachten omdat de lessen daar op gericht zijn

 Krijg je meer beweeglijkheid in de schouders en rug

 Leer je signalen van je lichaam herkennen en voorkomt zo blessures en pijn

  Krijg je rust in je hoofd door de focus op de adem en de beweging

 Doe je live mee of je kiest een Pilates of Yoga les wanneer het jou uitkomt

 

Schrijf je nu in voor Inner Movements Online.
Je hebt direct toegang tot de on demand pagina’s met daarin keuze uit meer dan 150 lessen in Yoga en Pilates en het aanbod blijft groeien!

 De waarde van deze livestream lessen én alle on demand video’s is €150,- per maand.

Voor slechts €27,50 per maand ben je al lid!
En het is maandelijks opzegbaar.

Meld je meteen aan voor 3 maanden dan betaal je slechts €75! 
Dit abonnement loopt automatisch af.

Doe hier 10 minuten van een Pilates les mee!


Hoe ziet Inner Movements Online er uit?

 Zodra jij je hebt aangemeld krijg je toegang tot de on demand pagina’s.
Dit is een online platform waar je kunt kiezen uit meer dan 150 lessen Pilates, Vinyasa (flow yoga) en  rustige yoga.
Op deze pagina’s zie je; wat het thema van de les is en hoe lang de les duurt. En het aanbod groeit wekelijks!

 Daarnaast wordt je uitgenodigd om bij de besloten Facebook groep te komen. Hier in deel ik wanneer de live lessen zijn, extra uitleg en reminders en ik beantwoord jouw vragen.

 Twee keer per week is er een live les via Zoom. Elke week krijg je per mail en in de Facebook groep een overzicht wanneer de lessen zijn en hoe lang de lessen duren.
Dit kan wel eens verschillen, maar je kunt altijd even kijken op de inlog pagina 

Ik ben zeer tevreden over de online lessen van Inner Movements. Ik was gestart met de rugpijn challenge en vond direct de lessen precies passen bij mijn al jarenlange rugklachten.

Ik heb al sinds mijn 17e rugklachten en ga regelmatig naar de osteopaat en fysio om alles los te laten maken. Ik kreeg wel oefeningen van de fysio maar die waren te zwaar of ik hield ze niet vol.

Het grote verschil zit hem in de benadering van de oefeningen. Anneroos vermeldt bij iedere oefening hoe je deze kunt aanpassen als deze voor jou te zwaar is of als deze voor jou niet mogelijk is. Ook benadrukt ze dat je vooral niet moet forceren en je niet minder je best hebt gedaan als je niet zover komt. Het is belangrijk om de oefeningen helemaal op je eigen niveau te doen en daar geeft ze steeds aanwijzingen voor. Zowel de pilates als yoga lessen ervaar ik als heel ontspannend. Ik voel na de les meteen dat ik losser ben en bovendien ben ik daarna weer helemaal Zen.

Fijn ook dat de lessen zowel live te volgen zijn, zodat je aanwijzingen kunt krijgen, als later terug te kijken zodat je ze op een tijdstip kunt doen die jou uitkomt. Ze zijn geschikt voor iedere leeftijd en ieder niveau. Ik ervaar ze niet als zwaar zodat ik het ook leuk blijf vinden. Je kunt ook altijd vragen stellen zowel per e-mail als tijdens een Q en A Dan zoekt ze het helemaal uit voor jou persoonlijk en krijg je oefeningen die voor jou goed zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Carina Dingenouts

‘Ik ben heel erg blij ben met je online lessen! Ik volg ze met heel veel plezier (doe wel vaak dezelfde lessen;) en je legt het zo helder uit. Ik heb jarenlang veel pijn (gehad) en door verschillende dingen ben ik nu hier met steeds minder pijn:) vooral je les over wandelen heeft voor mij veel veranderd door de stand van mijn bekken. Die kantel ik nu naar voren met wandelen en staan en hier ligt voor mij volgens mij de sleutel. Het gaat nu al 3 weken zoveel beter! De pijn komt soms nog met golven ipv constant dus letten op mijn houding doet me veel goed.’

Ilja Bruinsma

Vanmorgen je les gedaan. Deze was echt super goed voor mij!
Pilates doet echt wat met me. Zelfs met maar één les in de week, is mijn houding echt beter. Ik ben er bewuster mee bezig de dagen na de les

Kora

‘Ik heb te weinig lessen bij je gevolgd om daadwerkelijk resultaat te bereiken…dus nog steeds rugpijn🙃. Maar de lessen die ik heb gedaan waren erg prettig. Duidelijke oefeningen en heel goed uitgelegd. Ook wat je wel en niet moet voelen tijdens de oefeningen. Wat me opviel in de zoomles is dat je ook daadwerkelijk iedereen ziet (iig mij) en corrigeert. Dat is best knap!’

Wendy van Leeuwen

Wat super dat je die video’s hebt opgenomen! Ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt na lange dagen in Skype overleggen. #NederlandseYogaWithAdriane

Barbara

De Zoom lessen zijn voor mij niet altijd mogelijk qua tijd.

Maar dat vind ik niet erg. Ik plan de lessen in wanneer voor mij het beste tijdstip is.

Rustig en wanneer ik niet gestoord wordt

Christien

Je geeft op een fijne manier les geeft, ik voel me er goed bij en dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij digitale lessen. Je legt het echt duidelijk uit allemaal.

Irma

Over mij

In 2011 ben ik afgestudeerd als Dans Docent aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Vol passie begon ik met lesgeven aan kinderen, tieners en volwassenen, maar na een tijdje miste ik wat.

Ik deed zelf Yoga en Pilates om mijn lichaam soepel en sterk te houden, maar met name de mentale voordelen daarvan waren life changing. Ik werd me bewuster van mijn gedachten en het effect daarvan op mijn lichaam. Ik ervaarde een rust en een focus als ik zelf op de mat stond.

Bij leerlingen ging ik het zien als er iets in hun lichaam niet lekker bewoog, of als ze niet lekker in hun vel zaten.

 

Na een paar jaar besloot ik in 2016 om te scholen naar Pilates en Yoga docent en dat was de eerste stap naar een totaal ander leven. In 2 jaar tijd heb ik bijna al mijn danslessen gestopt en ben mij volledig toe gaan wijden aan het helpen van mensen door middel van Pilates en Yoga.

Ik ben altijd zo dankbaar als ik mensen kan helpen op hun weg naar meer bewegingsvrijheid. Dat die stijve schouders eindelijk wat soepeler worden, dat mensen van hun rugpijn af zijn. Dat mensen na een les weer opgeladen zijn en zich weer krachtig voelen.

Mijn studio heet Inner Movements. Door beweging keer je naar binnen en bewegingen van binnenuit maken je fysiek en mentaal krachtiger.

 

Stop met het zelf proberen. Doe met me mee in de online community en ik leer je alles wat in de afgelopen 12 jaar zelf heb mogen leren!

Ik heb fysieke klachten, kan ik wel meedoen?
Ja zeker kun je meedoen! Pilates en Yoga zijn milde sporten die voor ieder lichaam en iedere klacht kunnen helpen bij het verminderen van pijn en ongemak.

Laat vooral even weten aan mij waar je last van hebt, want dan kan ik je tips geven in hoe je oefeningen op kunt bouwen of wat je misschien even moet overslaan.

Na een les had ik ergens last van. Moet ik nu stoppen? 
Nee. Dit hoeft niet. Als je mij laat weten welke les je gedaan hebt of bij/na welke oefening je last kreeg, denk aan pijn/duizeligheid of hoofdpijn, dan kan ik je tips geven voor een volgende les. Dit kan ik in een extra filmpje uitleggen, of als je graag wilt dat ik jouw bewegingen check, kun je altijd na of tijdens een live les even vragen. Mijn visie is dat je ook online veilig les kunt volgen, dus wees niet bang om vragen te stellen!

Hoe lang moet ik lid blijven?
Je kunt elk moment opzeggen. Of dit nu na 6 maanden is of na 3 weken. Stuur me een mailtje en ik cancel je inschrijving.

Ik heb geen Facebook, moet ik in de Facebook groep?
Nee. De Facebook groep is niet verplicht. Daarom mail ik de belangrijke info ook naar iedereen. Maar het kan wel zijn dat vragen van deelnemers alleen gesteld en beantwoord worden in de Facebook groep. Ik stuur je dus wel een uitnodiging voor de groep, maar het is aan jou om deze te accepteren of niet. 

 

Na aanmelden

  • Krijg je direct toegang tot de on demand pagina’s en kun je meteen starten met een les!
  • Voeg ik je toe aan de besloten Facebook groep
  • Bij vragen via de Facebook groep of mail krijg je binnen 24 uur reactie
  • Krijg je dus naast on beperkt lessen óók inspiratie, reminders en een groep waarmee je ervaringen uit kunt wisselen

Dit allemaal voor geen €150 maar slechts €27,50 per maand.

Gelijk voor 3 maanden aanmelden? Dan ontvang je korting! Je betaalt geen €82,50 maar €75! 
Na 3 maanden loopt het lidmaatschap automatisch af, dus je zit nergens aan vast. 

Inner movements icoon groot

Contact:
info@innermovements.nl
0620860185

Locatie studio:
Constructieweg 11
1271EN Huizen