Ervaringen

 

Klanten over de lessen van Inner Movements

Testimonials

Klanten over Inner Movements

Na 20 jaar ballet ben ik overgestapt op yoga bij inner movement. Door Anneroos heb ik mijn lichaam op een andere manier leren kennen. Ze geeft fijne lessen en kan zelfs online voor ieder lichaam de juiste aanpassingen geven. Er is een fijne balans tussen fysieke en mentale ontwikkeling, waarbij Anneroos zichzelf als docent ook continue blijft ontwikkelen. Nogmaals bedankt voor alles, Anneroos! 

Jolien

Studio, BodyWork Secrets

Bedankt voor al die jaren als mijn yogalerares en al je begeleiding. In veel lessen, tijdens de meditatie, je zei woorden die zoveel voor me betekenen. Ze hebben me echt aan het denken gezet over mijn leven en mijn keuzes ūüôā Ik ben er dankbaar voor.

Elsa

Studio Inner Movements, Yoga

Ik heb veel last van mijn nek en schouders door een whiplash in het verleden. Daarnaast heb ik beknelde zenuwen onder in mijn rug. Daarom had ik besloten om de 7 dagen challenge te gaan doen en ik ben blij dat ik die beslissing hebt gemaakt. Zeker mijn nek en schouders voelen zo veel beter aan en de stijfheid in mijn rug is ook minder. 

 

Ik kan niet alle oefeningen meedoen door de beknelde zenuwen, maar verder zijn de lessen heel goed te volgen, ook voor een beginner als ik. En doordat ze maar een half uur duren is geen tijd hebben ook niet echt een excuus. 

 

Sommige lessen volg ik nog steeds aangezien ze zo goed helpen als ik last heb van mijn nek en schouders. 

Kim Mol-van Aken

7 dagen challenge

Lieve Anneroos,

Ik weet niet wat er gebeurd is maar voor mij leuk de les voorbij nog voor ze begonnen was.

 

Ook wil ik je bedanken voor de uitgebreide teksten die ik mag lezen voor de les begint. Zo leer ik elke iets bij.

Ik moet zeggen als hernia pati√ęnte (spoed operatie gehad wervel aan C4 en C5 want ik had een uitval aan de rechterkant), heb ik intens genoten van deze les.

Ik had vandaag wat spanningen en pijn in de nek… Ik ben secretaresse en doe nu al maanden thuiswerk door de COVID en neem misschien geen al te goede houding aan.

 

Maar nu na jouw les, lijkt het net of ik van bij de kinesitherapeut kom. Een welgemeende dank je wel.

 

Ik voel me nu pijvnvrij en stresvrij.

Ik ga je ook nog bovendien een geheimpje vertellen: Ik hou helemaal niet van sporten of bewegen en zeker al niet in de winter want dan duffel ik mij het liefst van al in en kruip ik graag onder een dekentje met een goed boek maar jouw yogalessen heb voor mij iets verslavends waardoor ik toch de kou trotseer, mijn sportkleding aantrek en een halfuurtje met plezier op de mat sta.

Veel liefs, ik kijk uit naar de les van morgen,

Kathleen

Kathleen

De afgelopen jaren had ik erg veel last van mijn rug en schouders. Twee jaar geleden zat alles zo vast dat ik elke week bij de fysio zat. In de zomer van 2021 ben ik begonnen met Pilates, en ik merk dat het langzaam aan steeds beter gaat. Minder pijn, flexibeler, meer ontspannen. Het is alsof mijn lijf is wakker geworden en weer weet hoe het moet reageren. En ik weet beter welke oefening ik moet doen als het weer mis dreigt te gaan. Inmiddels is de frequentie van het fysiobezoek teruggebracht tot een keer in de maand, en zo hoop ik langzaam af te bouwen. Dus het gaat de goede kant op. Het leuke is dat ook mijn fysio zeer enthousiast is over Pilates. We bespreken samen soms oefeningen die ik in de Pilateslessen doe, en waar ik baat bij heb, en hij integreert sommige Pilateselementen in zijn therapie. Wat je noemt een win-winsituatie voor beide partijen.  

 

Trudy

BodyWork Secrets

‚ÄėIk wissel de lessen af in hoe ik mij voel en wat ik nodig heb .

Ik ben nog steeds erg blij met jou lessen en hoop ze nog lang te mogen volgen.

Ook wanneer ik persoonlijk advies vraag ben ik erg tevreden met de adviezen die ik krijg.’

Christien

BodyWork Secrets

Ik heb intussen verschillende lessen gevolgd en deze Relax & Lengthen een paar keer gedaan.

Ik heb me hiervoor aangemeld omdat ik merk dat lengte erg belangrijk is, zeker als je daarnaast nog krachtsport doet en veel wandelt. Alles wordt kort. Verder heb ik een vrij flexibel lijf, soms handig, maar vaak ook snel scheef en pijnlijk.

Wat ik uit je les heb gehaald is dat je met vrij simpele niet heel erg belastende oefeningen, ook als ik scheef sta, toch nog wat kan doen en bereiken. Eigenlijk gebruik ik het meestal als mijn lijf even helemaal niet wil, en ik niet echt andere buikspier oefeningen of zo iets kan doen.

Ik ervaar daarna lengte, maar ook ruimte in mijn lijf.

Andere vrouwen zouden ook het belang van lengte moeten weten, het maakt dat je beter kan blijven bewegen en leniger blijft.

Ik vind je lessen erg fijn en leerzaam, je legt het fijn en duidelijk uit. Het is wel zo dat als je een les meerdere keren wilt doen, de vele uitleg het tempo dan wat vertraagt. Ik kom dan meze

Heidi

Relax & Lengthen

Ik heb me aangemeld voor I Ambody omdat ik heel graag wilde ervaren hoe het is om zo bezig te zijn met pilates, yoga en meditatie. Het was superfijn. Echt een kado!

Het was heel prettig om echt de tijd te nemen en stil te zijn bij dat wat mij op dit moment letterlijk en figuurlijk beweegt. 

Het heeft verdieping gebracht en geholpen in het maken van keuzes.

Meditatie was voor mij nieuw en ik vond het heel bijzonder te ervaren dat ik helemaal voorbij kon gaan aan een ongemakkelijke houding omdat ik zo geconcentreerd bezig was en luisterde naar de stem van Anneroos.

Zij zorgde door de ontvangst en de rust voor een ontspannen sfeer. Het was daarnaast ook heel fijn door de persoonlijke aandacht tips mee te krijgen voor een aanpassing in mijn houding.

Ik gun elke vrouw zo’n event. Het is een weldaad voor lichaam en geest!

Bea

I AmBody Event

Ik wil je echt enorm bedanken voor een bijzondere middag. De sfeer was echt heel fijn en vertrouwd ook zo met elkaar. Een reden om me aan te melden was om mezelf een middag ruimte en inzicht te geven. In een druk leven met drie kleine kids en een baan in de media wil ik mezelf nogal eens voorbijlopen. Ook loop ik geregeld tegen een strijd in mezelf aan. Een dag om mezelf meer ruimte te bieden, dat kwam goed uit. In de meditatie kwam ik mezelf goed tegen en ook de intu√Įtie kaart was zo ontzettend passend. Dit bracht de nodige emotie met zich mee en zonder schaamte voelde ik me vrij genoeg om dit te laten gaan. Wat ik vooral heel fijn vond is de afwisseling van hoofd en lichaam. Heerlijk om tegenover die mentale reis ook met het lichaam aan de slag te gaan. Fijne stretches waardoor ook daar een reset ontstond. Met een aantal goede oefeningen om ook thuis nog eens uit te voeren.

Na deze fijne middag voelde ik me wel even leeg en moe. Alle stress achtergelaten en ruimte in mijn hoofd om weer te vullen met positiviteit. Voor mij een positieve middag en mocht er nog een komen dan ben ik weer van de partij! Een momentje voor mezelf, alleen voor mij….

Janneke

I AmBody Event

Ik was al langer op zoek naar een instituut/sportclub waar ik pilates kon volgen. Via Facebook zag ik een advertentie van Inner Movements en de kleine groepjes én de advertentietekst spraken me enorm aan. Het telefoongesprek dat we daarna hadden voelde ook heel goed, dus alles viel op zijn plek. 
Ik heb structureel last van mijn onderrug en ik merkte dat ik steeds ‘stijver’ werd. Niet alleen in mijn onderrug, maar ook heupen, bovenbenen, etc.

Door Pilates lessen te volgen van Anneroos zijn mijn onderrug klachten sterk verminderd en soms zelfs tijden weg. Als ik, wegens mijn werk even geen lessen gevolgd heb, merk ik dat mijn onderrug wel weer opspeelt. Verder merk ik dat ik weer wat leniger ben geworden.
Ook mentaal merk ik dat ik meer rust ervaar, want die pijn in je rug houd je toch de hele tijd bezig.

De persoonlijke aandacht en begeleiding  door Anneroos spreken mij enorm aan. Ze heeft een enorme kennis van het lichaam, afwisseling van oefeningen en een prettige persoonlijkheid. Het plezier dat ze uitstraalt in wat ze doet en haar spirituele bagage maken de lessen heel fijn.

Mariel

Inner Movements Studio

Ik heb half juli de Vaarwel Rugpijn Challenge gekocht en begon er eerlijk gezegd wat sceptisch aan.
Ik heb al jaren behoorlijke pijn in in mijn rug en sinds 2 jaar weet ik dat ik ook flinke artrose in mijn onderrug heb.
Van alles (fysio, manuele therapie, chiropractor, pilates in water, voedingssupplementen, curcumine) geprobeerd en niets helpt blijvend.

Ik ben niet iemand die bij de pakken neer gaat zitten en blijf volhouden en op zoek naar iets wat mij wel gaat helpen mobieler te worden.
Ik heb een webinar van jou gevolgd en vond het heerlijk. Oefenen in een rustig tempo met evenzo rustige uitleg van jou.
Het was verademend.

Ik besloot de Rugpijn Challenge te kopen en mijzelf 4 maanden de tijd te geven om te kijken wat het deed. Nu zijn die vier maanden voorbij. Het heeft mij zeker veel opgeleverd. Ik heb trouw gemiddeld 5 keer per week een lesje gedaan. Mij bevalt het het beste na het avondeten een douche te nemen en dan met een zo ontspannen lijf een half uur op de mat. Daarna nog wat aanrommelen in huis en ga dan uitgerust en ontspannen de nacht in. Ik slaap dieper en langer.

Ik kan mijn huishouden doen met minder pijn. Ik kon op mijn e-bike 20 km. fietsen en dat heb ik deze zomer uit kunnen breiden naar 40 km. Ik houd van fietsen en ben hier dan ook super blij mee.

Dit alles heb ik zeker weten te danken aan de de lessen die jij op een professionele manier uitlegt zodat je vanuit bewustwording oefent.
Dank daarvoor.

Ik heb sinds twee weken een terugslag, dat herken ik van andere keren, nu is de tijd dat ik mij beter voelde stukken langer geweest.
Ik hoop dat ik ooit kan zeggen dat terugslagen verleden tijd zijn.
We gaan het zien.
Voor nu ben ik blij dat ik zover gekomen ben.

Anja

Vaarwel Rugpijn Challenge

Ik wil je zeggen dat ik je de beste Pilates vind die ik heb meegemaakt en dat ik na iedere les verfrist en blij ben. Ook voor mijn lichamelijke klachten heb ik je lessen hard nodig! Je uitleg is prettig en duidelijk en je instructies tijdens een oefening blijf je gelukkig vaak herhalen, dat heb ik ook hard nodig. Het type oefeningen heb ik precies nodig om sterker te worden en mijn lichaam te onderhouden. Dus ik ben je altijd weer dankbaar voor iedere les!

Jet

Inner Movements Online

Ik heb genoten van je masterclass. 

Zo helder, duidelijk, gedegen en  to the point.

Dankjewel.

Ik doe deep tissue massage   en Feldenkrais en  heb zodoende aardig wat kennis over lijf en leden.

 

Toch heeft de masterclass mij gestimuleerd om regelmatiger jouw ‘ rug’ oefeningen te doen. Ze voelen goed en helend.

Dankjewel.

 

Jij, hartelijke, mooie stevige ondernemende vrouw.

Lieve groet

Mirjam

Mirjam

Masterclass Vaarwel rugpijn

Ik ben heel blij met jouw challenge! Hierbij in het kort mijn verhaal en reactie op de mail die je mij in augustus al stuurde. Ik ben een vrouw van 56 jaar en had het afgelopen jaar erg veel last van vermoeidheid en een zwaar gevoel in mijn onderrug. Begin juli werd dat echt rugpijn en toen heb ik online jouw cursus gevonden en aangekocht en gedownload. 

 

Helaas werd mijn  rugpijn na de 1e les zo heftig dat ik mij -na een verstapping met hele erge pijn- afvroeg of ik wel goed bezig was. Kon niet meer lopen, zitten, liggen en verging van de pijn. De huisarts constateerde spit en ik ging naar de fysiotherapie. De behandeling die ik daar kreeg had echter het tegenovergestelde effect en de pijn werd erger. De diagnose die er werd gesteld was een verstijven van het si gewricht. Bleek uiteindelijk toch ook een zenuwbeknelling te zijn. 

Ben maanden onderweg geweest met medicatie om de pijn binnen de perken te houden. Pas begin december ben ik gestart met de challenge en wat ben ik daar van opgeknapt! Ben veel soepeler en kan weer mijn werk en allerlei andere dingen doen! 

 

Wat jij in de 1e les omschrijft herken ik zo!

 

Dus een dikke en welgemeende dankjewel! 

 

Lieve groet,

Jeanet Boersma

Vaarwel Rugpijn Challenge & Soepel en sterk

Ik heb sinds december de cursus soepel en sterk en daar de vaarwel rugpijn Challenge bij gekregen. Ben nu heerlijk op mijn eigen tempo bezig mijn lichaam los te maken en mijn zwaar verwaarloosde buikspieren aan het trainen met de vaarwel rugpijn Challenge. Ben erg tevreden tot nu toe en weet voor mezelf dat ik nog wel even vooruit kan hiermee. Het was echt een wake-up call om te realiseren waar ik stond maar geniet nu van het proces om hier aan te werken. Ik vind het heerlijk om dit op de momenten te kunnen doen die mij het beste uitkomen en niet op een vaste tijd of plek.

Marjo Schellekens

Vaarwel Rugpijn Challenge & Soepel en sterk

Hoi Anneroos,

 

Ik ben erg blij met je lessen. Het lukt me niet om elke dag de oefeningen te doen, maar 2 keer in de week gaat lukken. Ik heb last van mn onderrug en merk zeker verbetering door de lessen. Vandaag in de tuin gewerkt en dan merk ik het als ik weer overeind kom. Ik doe dan snel even de oefening die jij noemt ‚Äúmet de staart tussen de benen‚ÄĚ en voel dan zo de spanning eruit glijden.

Dus top.

 

Groetjes,

Jenny

Soepel en Sterk

Merk je al verbetering? Ja, ik had voor ik begon geen besef van hoe alles op elkaar door werkt. Ook corrigeer ik door de dag heen mezelf, bv tijdens koken. Dan merk ik hoe doorgezakt ik sta. Maar het belangrijkste ik heb geen pijn meer in mijn schouders en nek tijdens mijn kantoorbaan. Mijn heupen doen veel minder pijn. Ik heb minder last van mijn astma, doordat de schouders losser zitten. 

Helen

Soepel en Sterk

ik sta regelmatig op met pijn in mijn onderrug en heb al langere tijd last heb van S.I. gewricht gerelateerde klachten. Hiervoor ben ik bij fysiotherapie geweest en hier kreeg ik (naast oefeningen) de tip  om te gaan pilatessen. Nu volg ik al 1,5 jaar lang 1 of 2 x per week pilateslessen in een studio met goed resultaat! Omdat jij de nadruk legde op onderrug en S.I. gewricht leek het mij goed om ook jouw benadering en inzicht te verkennen. 

Door de relax en lengthen lessen snap ik nu de samenhang tussen buik- en rugspieren; ook het verhaal over het bindweefsel en de spanning in de nek door computerwerk gaven mij nieuwe inzichten. 

Nadat ik op woensdag de les had gedaan, had ik donderdag meer last van mijn lies en heup; op vrijdag heb ik weer een les gevolgd en vandaag (zaterdag) ervaar ik beduidend minder last!  Ook nieuw voor mij: werken met een bal en deken; weer een nieuwe prettige ervaring! 

 Wat het mij vooral oplevert is: een uur geconcentreerd en rustig aan je eigen soepelheid en stabiliteit werken met een heerlijke uitwerking nadien! Het effect is dat mijn houding erdoor verbetert, ik voel me langer en ik voel me vooral energieker!!

Marian

Soepel en Sterk

ik heel erg blij ben met je online lessen! Ik volg ze met heel veel plezier (doe wel vaak dezelfde lessen;) en je legt het zo helder uit. Ik heb jarenlang veel pijn (gehad) en door verschillende dingen ben ik nu hier met steeds minder pijn:) vooral je les over wandelen heeft voor mij veel veranderd door de stand van mijn bekken. Die kantel ik nu naar voren met wandelen en staan en hier ligt voor mij volgens mij de sleutel. Het gaat nu al 3 weken zoveel beter! De pijn komt soms nog met golven ipv constant dus letten op mijn houding doet me veel goed.

Ilja

Inner Movements Online

Ik volg de relax en lengthen les graag omdat de lessen voor mij goed te volgen zijn en op een rustige manier gedaan worden. Ik heb de lessen inmiddels al een paar keer gevolgd. ’s Morgens heb ik meestal een stijve rug en nu ik de oefeningen al een paar keer gedaan heb, merk ik dat mijn rug weer soepeler word en ben ik blij dat ik deze lessen ben gaan volgen! Anneroos geeft duidelijk aan hoe je de oefeningen uit moet voeren. Heel rustig! Ik heb 25 jaar yoga gedaan, wat ik als heel fijn heb ervaren, maar omdat de klachten wat meer terug gekomen waren, werd ik geadviseerd om fitness te gaan doen. Door corona had ik geen stok meer achter de deur om regelmatig mijn oefeningen te doen. Door de relax & Lengthen les wel weer! Dank je wel!

Betty

Relax & Lengthen

Ik heb net de lengthen les gedaan en dat is me goed bevallen. Ik heb deze les gekocht omdat bij de meeste gewone pilates lessen er toch wat minder op de houding gelet wordt en je minder uitleg krijgt. Soms lijkt het wel een cardio les. Voor mij was deze les toch best wel pittig omdat ik vanwege de rugpijn niet zo snel van houding kan wisselen of omhoog kan komen of mijn rug rond kan maken. Hierdoor heb ik sommige oefeningen maar voor de helft kunnen doen. Maar ik vertrouw erop dat dat steeds beter en soepeler zal gaan Overmorgen ga ik de volgende les doen. Het lijkt me wel handig om een bal aan te schaffen want zo’n deken wordt uiteindelijk toch een soort prop. Ik heb eigenlijk niets aan te merken op deze les. Je legt alles heel duidelijk en rustig uit en blijft herhalen van de buikspieren en die had ik dan net weer losgelaten, Dus dat is ok.

Ben beniewd naar de volgende les

Ria

Relax & Lengthen

Voor mij werken de oefeningen goed. Heb al veel geprobeerd qua bewegen maar heb altijd teveel napijn, dat is bij jou oefeningen echt veel beter! Erg blij mee…
Enorm bedankt voor het delen van jou vele kennis…

Heb nu weer meer zin in bewegen dat is super waardevol voor mij.

Tot nu toe de 1e 6 lessen gevolgd, sommige lessen helemaal kunnen  volgen andere nog niet. Nu ga ik de komende weken de lessen herhalen.

Hartelijke groet

Agnita van de Rozenberg

Inner Movements Online

Lieve Anneroos,

Dank zij jouw lessen en steeds positieve woorden en goede uitleg bij de pilateslessen ben ik verlost van de steeds terugkerende rugpijn.

Nu is het zo, dat ik bij mij in de buurt op zoek ben gegaan naar pilateslessen en ik heb ik Teteringen een studio gevonden, waar ik inmiddels gestart ben.

Ik kreeg veel complimenten van de lerares daar, die ik van harte aan jouw overbreng, voor de juiste houding tijdens de oefeningen.

Hartelijk dank voor de prettige lessen en je hebt me weer op de rails gezet zodat ik goed in mijn lijf zit.

Janneke

Inner Movements Online

Ik heb last van rugklachten en doe al veel oefeningen. Toch waren de lessen van Anneroos een schot in de roos voor mij.
Met name omdat ik door de 5 lessen te volgen meer begrip en gevoel kreeg voor het ruimte maken en verlengen van mijn rug. En ik voel de dieper liggende spieren beter aan. Ik weet nu hoe ik deze kan trainen (bijvoorbeeld de psoas spier) .
De opmerking van Anneroos dat je in feite geen spierpijn hebt , maar het kunt zien als groeipijn deed me veel. Ik ga de lessenreeks nogmaals doen. Erg fijn vond ik de heldere uitleg en de goed te volgen opbouw van de lessenreeks.

Wat voor mij anders is : ik werk nu meer vanuit mijn buikspieren (het ritsje, zoals Anneroos dat noemt tijdens het doen van de oefeningen) en ik neem mijn ademhaling mee.
De rugklachten zijn niet weg, maar ik heb een hele mooie houvast gekregen en kan hier goed zelf mee aan de slag.

Nanneke

Vaarwel Rugpijn Challenge

Ik heb online een aantal privélessen gevolgd bij Anneroos. Het voordeel van online voor mij is dat ik thuis met mijn eigen materialen de houdingen kan uitvoeren. En uiteraard hoef ik er de deur niet voor uit, anders was ik vanwege de afstand niet bij Anneroos terechtgekomen. We hebben in korte tijd veel verschillende dingen gedaan. Wat ik fijn vond, is dat ze me bijstuurde om de houdingen zo goed mogelijk uit te voeren. En als ik vragen had, kreeg ik tips die voor mij meteen toepasbaar waren. De online lessen van Anneroos kan ik door de privélessen daarom nog beter uitvoeren.

Saskia, 39 jaar, privé les online

Soepel & Sterk

Ik ben zeer tevreden over de online lessen van Inner Movements. Ik was gestart met de rugpijn challenge en vond direct de lessen precies passen bij mijn al jarenlange rugklachten.

Ik heb al sinds mijn 17e rugklachten en ga regelmatig naar de osteopaat en fysio om alles los te laten maken. Ik kreeg wel oefeningen van de fysio maar die waren te zwaar of ik hield ze niet vol.

Het grote verschil zit hem in de benadering van de oefeningen. Anneroos vermeldt bij iedere oefening hoe je deze kunt aanpassen als deze voor jou te zwaar is of als deze voor jou niet mogelijk is. Ook benadrukt ze dat je vooral niet moet forceren en je niet minder je best hebt gedaan als je niet zover komt. Het is belangrijk om de oefeningen helemaal op je eigen niveau te doen en daar geeft ze steeds aanwijzingen voor. Zowel de pilates als yoga lessen ervaar ik als heel ontspannend. Ik voel na de les meteen dat ik losser ben en bovendien ben ik daarna weer helemaal Zen.

Fijn ook dat de lessen zowel live te volgen zijn, zodat je aanwijzingen kunt krijgen, als later terug te kijken zodat je ze op een tijdstip kunt doen die jou uitkomt. Ze zijn geschikt voor iedere leeftijd en ieder niveau. Ik ervaar ze niet als zwaar zodat ik het ook leuk blijf vinden. Je kunt ook altijd vragen stellen zowel per e-mail als tijdens een Q en A Dan zoekt ze het helemaal uit voor jou persoonlijk en krijg je oefeningen die voor jou goed zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Carina Dingenouts

Inner Movements Online, IMO Webinar

De video¬† ‚Äúemotionele spanning loslaten‚ÄĚ heb ik vandaag meteen 2x gedaan. Hij is mooi! Ik ga m voorlopig zo mogelijk dagelijks doen om het eigen te maken.¬†

 

Ook heb ik je nieuwe video bekeken op youtube, welke vandaag is geupload. Mooie voorstel video.
Ik denk dat je heel veel mensen kunt helpen! Ik bemerk nu al enige verlichting in mijn rug. Eerlijk gezegd begon ik een eerste webinar met rugpijn omdat ik juist die ochtend een uurtje in de tuin gewerkt had. Dankzij het volgen van jou webinar ‚Äúvaarwel rugpijn‚ÄĚ was mijn rugpijn verdwenen!
Voor mij was dat al meteen heel positief.
Ik ben nooit zo voor online cursussen omdat ik steeds de motivatie niet kan opbrengen. Hopelijk kan ik de motivatie blijven opbrengen om pijnvrij te worden en blijven ūüėȬ† Ik besef ook dat het een gewoonte moet worden. En dat kost nou eenmaal extra energie om aan te passen en door te zetten.

& 

Lieve Anneroos,

Ik heb module 1 van ‚Äúvaarwel rugpijn‚ÄĚ nu meerdere keren gedaan om het goed onder de knie te krijgen.
En wat merk ik nu? Het geeft al verlichting en ruimte in mijn rug, nek en schouders.
Ik word ‚Äės nachts¬†niet meer wakker van de pijn in mijn schouder!
Het maakt me zo blij, ik ervaar het uitvoeren van de oefeningen als een cadeautje aan mezelf!!
Linda B, 58 jaar

Soepel & Sterk

Hoi Anneroos,

Dit is de 2e keer dat ik deze training doe maar nu doe ik ze net voor het slapen gaan.

Al de mijn spieren zijn soepel en los gemaakt, in plaats van stijf en stram zoals gewoonlijk.

Ik ben er zeker van dat ik nu een super nacht tegemoet ga in een ontspannen, pijnvrij en gelukkig lichaam.

Dank je wel voor de fijne les.

Liefs,

Kathleen

Kathleen

7 dagen challenge

Een tijdje terug heb ik de Vaarwel rugpijn challenge gekocht. Deze lessen doe ik regelmatig, maar ook te weinig eigenlijk. Als ik het regelmatig doe, gaat het een stuk beter  met mij.

De lessen die Anneroos geeft zijn goed te doen en erg prettig.
De effecten zijn geweldig! Ik heb minder hulp nodig van de fysio.
Ik vind top aan de lessen dat ze zo prettig en rustig worden uitgelegd, echt super. En goed te doen, zelfs voor mijn stijve lijf. Mijn spieren zijn best stijf en dat is soms erg lastig.
Dank je wel voor je lessen

Dineke, 68 jaar

Vaarwel Rugpijn Challenge

Ik heb de vaarwel rugpijn challange gedaan. Ik was en ben er zeer blij mee. Het zijn hele fijne oefeningen.
Het zijn oefeningen die je zeker niet overal vind. Zeer effectief . Ook vind ik het fijn dat ik ze in mijn mailbox heb omdat ik
het druk heb en ze nu kan doen wanneer ik tijd heb. Het enige min puntje vind ik dat je vaak lang praat voor je begint.
Ik vind fijn zoals op You tube dat je meteen weet het duurt zo lang en ze beginnen meteen met de oefeningen.
Ik ben er blij mee.
Marlies de Wolde

Vaarwel Rugpijn Challenge

Ik ben aan deze challenge begonnen omdat ik last heb van lage rugpijn en daar natuurlijk graag vanaf wil komen. 
Ik vond de oefeningen fijn om te doen en de uitleg in de verschillende video’s heel duidelijk. Complimenten daarvoor.
Helaas heeft het voor mij niet zo uitgewerkt als ik gehoopt had. Ik de verschillende oefeningen in de video’s een paar keer gedaan en eigenlijk kreeg ik meer pijn (vooral in mijn rechter bil en benen) en ben er mee gestopt.¬†
Ik ben wel van plan om over een tijdje opnieuw de challenge te proberen omdat de oefeningen echt fijn zijn.
Yvonne

Vaarwel Rugpijn Challenge

Klanten over Inner Movements

Door een ongeluk ,,wat mij per ongeluk werd aangedaan”, inmiddels alweer¬†10 jaar terug!!
Bleef ik maar een aantal pijnklachten houden. Met name, pijn in mijn onderrug, S I gewricht en nek.
Als ik opstond, begon ik mijn dag met pijn in mijn rug en nek.. Omdat het pijn deed, ging ik als vanzelf een verkeerde houding aannemen. dat verergerde de pijn alleen maar.
Toen zag ik een lesvideo van Anneroos. die sprak mij heel erg aan, omdat er zoveel rust en aandacht
in iedere beweging werd gebracht, op de ademhaling. En dat was voor mij, de toverformule”¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†
Ik ging de les doen, de APK voor de rug. Heel voorzichtig ben ik begonnen en doordat Anneroos iedere oefening, maar ook iedere beweging, zo duidelijk begeleid en rust daarin brengt, is heel belangrijk, spoorde het mij aan, om dit weer te doen. ik doe deze les nu ruim 3 maanden en 4 a 5 x per week.
Het eerste wat mij opviel, was dat er na iedere les steeds meer ruimte kwam in mijn onderrug en rond mijn S I gewricht. Ik ging steeds makkelijker bewegen en lopen. De pijn werd minder en ik ging al meer rechtop lopen.
Toen kwam de 7dagen challenge. Ik heb ze gedaan en met name de yin oefening vond ik heerlijk.
Zeer verrassend. Rug voelt nog ruimer en tegelijkertijd dat ik daar aan het werk geweest ben, maar opmerkelijk zoveel meer ruimte o.a. onder mijn billen en aan de zijkanten heupen en het midden ruggegraat boven stuitje.
Ik dacht de volgende dag, die ga ik vandaag weer doen. Dat had ik niet moeten doen.
Ik sprak andere spieren aan, die toch even moeten wennen. nou, dat voelde ik.
Goed naar jezelf luisteren en niet over je grenzen gaan. Hooooh, zo belangrijk.
Deze doe ik nu 1 x in de 2 weken. Maar de andere doe ik wel.
De oefening met armen, cirkels en buik/rugspieren is vernieuwend, aangenaam en ik spreek andere spieren aan. Verrassende oefeningen en ik loop verrassend rechtop.
Heel fijn om te doen.
Dan de les voor het bekken. Ik voel een heilzame werking in bekken, heupen, S I gewricht zorgt voor balans in het bekkengebied. en voor gronden, meer gegrond zijn. Deze les zet wel wat in beweging op een fijne manier en is heel plezierig om te doen.
De yoga/pilatus les.
Heel opvallend. Zoveel meer ontspannende ruimte in onderrug, S I gewricht en rond de billen en heupen.
En mijn nek doet mee, Voorzichtig, maar ik kan toch al iets meer draaien!! Naar links en naar rechts.
Dat kon ik maar heel moeilijk.
Ik begin met de APK les en daar achteraan 1 les van de 7 dagen challenge.
Dit bevalt mij zo goed en zelfs mijn fysiotherapeute viel mijn inmiddels sterke rugspieren op, waarmee zij mij een compliment gaf. ,,Zo, jij heb gewerkt”.
En daar zit het, Ik zou bijna zeggen, daar zit het ,,geheim” in.
Want het zijn geen oefeningen waar je hard aan de gang moet, die wanneer je deze vaak moet doen
tegenop gaat zien. En al je spieren pijn gaan doen. En daarmee geen verbetering voor je pijnklachten. Nee, het is juist met aandacht en focus op elke beweging die je doet. En dat maakt nou juist de verbetering, maar ook dat je het volhoud.
Sterker, ik heb er zin in. Ook omdat ik weet, wat het voor me doet!
Anneroos weet heel goed wat zij doet en waar zij het over heeft.
Ook haar inlevingsvermogen, waarin zij zich verplaatst in mij, maakt dat zij de juiste oefening voor mij heeft, in haar advies. En zo kan ik haar alles vragen. Zo fijn.
Naar deze oefeningen ben ik zolang naar op zoek geweest en nu heb ik ze eindelijk gevonden.
Met alle verbeteringen tot gevolg.
Ik ben er heel gelukkig mee
en heel dankbaar.
Dank je wel Anneroos, dat je deze oefeningen op video”s heb gezet,
Heel veel liefs van mij, Jolanda Berkhout.
Jolanda Berkhout

7 dagen challenge

‘Ik word heel blij van de trainingen. Ik oefen ca 2 a 3 keer per week.Ik ben pas bij module 2, maar heb veel baat hiervan.Mijn rug, schouders en nek worden losser. Mijn rug doet geen pijn meer. Eerst wilde ik vorige maand een paar afspraken bij de osteopaat maken en toen kwam jouw masterclass voorbij. Hier heb ik mij op ingeschreven. Toen ik deze had gedaan bedacht ik mij dat ik beter mijn geld in jouw training Soepel & Sterk kon investeren dan afspraken bij de osteopaat.’

Agnes Los

Soepel & Sterk

‘Ik heb te weinig lessen bij je gevolgd om daadwerkelijk resultaat te bereiken…dus nog steeds rugpijnūüôÉ. Maar de lessen die ik heb gedaan waren erg prettig. Duidelijke oefeningen en heel goed uitgelegd. Ook wat je wel en niet moet voelen tijdens de oefeningn. Wat me opviel in de zoomles is dat je ook daadwerkelijk iedereen ziet (iig mij) en corrigeert. Dat is best knap!’

Wendy van Leeuwen

Vaarwel rugpijn challenge, Inner Movements Online

‘Ik doe trouw de ¬†Vaarwel rugpijn challenge.En het doet mij zo goed.Ik voel dat ik de oefeningen al iets gemakkelijker doe, omdat mijn spieren sterker worden.Ik voelde mijn rug steeds meer en meer achteruit gaan en door jouw oefeningen worden mijn buik en rugspieren sterker, krachtiger. Maar het allerbelangrijkste is toch wel, de weldadige ruimte in mijn onderrug en S I gewricht.

Ik ben jou zo dankbaar.’

Jolanda Berkhout

Vaarwel Rugpijn challenge

Na het mee doen van de masterclass was ik blij dat ik eindelijk een keer de oefeningen mee kon doen, dwz niet pijnlijk voor mijn onderrug en schouder, of al te ingewikkeld (letterlijk en figuurlijk ). Anneroos is zeer deskundig en legt alles goed uit wat je wel en niet moet doen. Na de masterclass voelde ik dat er echt wat gebeurde. Ik was dan ook overtuigd dat dit programma geschikt was voor mij en mij ook wat op gaat leveren. Ik denk dat het ook mee speelt dat Anneroos zelf ook rugklachten heeft gehad en dat het haar zoveel gebracht heeft. Super dat ze zich inzet om dat te delen.

Na de elke sessie voel ik dat mijn core steviger wordt. Anneroos geeft op een heel prettige manier les, met duidelijke en fijne uitleg.

Erna Nijenhuis

Inner Movements Online

Ik ben heel blij met je lessen, vooral in de tijd dat de sportscholen gesloten waren was het voor mij een fijn alternatief om thuis wat te kunnen doen. Ik merk na de masterclass van afgelopen keer dat mijn nek en schouders net even wat soepeler voelen en meer ruimte hebben om te bewegen.
Het is bij mij niet zo dat ik mijn fysio behandelingen kan minderen door pilates of yoga. Ik ga nog steeds elke week of om de week naar de fysio. Mijn lijf heeft echter wel het onderhoud van sporten nodig om te kunnen functioneren. Ik heb 4 niveaus in mijn nek waar de tussenwervelschijven weg, versleten of uitgestulpt zijn met daar ook een hernia en 5 niveaus in mijn onderrug. Ik rijd vier keer per week paard, doe elke dag een plankworkout en 1 of twee keer per week een yoga/pilatesles.
Jouw challenges zijn vooral fijn omdat ze een half uurtje duren. Ze zijn rustig opgebouwd en niet moeilijk, maar wel effectief.
Ik merk dat ik net wat soepeler ben en meer ontspanning ervaar dan voor een les. Mijn klachten lossen ze niet op, maar door en beter spiercorset, zijn ze wel beter onder controle te houden.
Esther

Vaarwel Rugpijn Challenge

Ik heb last van mijn nek en rug en ben snel overprikkeld.
De achtergrond van Anneroos overtuigde mij om in te stappen. Zij heeft een passie voor het bewegen van het menselijk lichaam en weet er veel van. Er verschijnen veel yoga docenten die een aantal cursussen hebben gevolgd omdat ze het zo leuk vonden. Zij is al haar hele leven met bewegen bezig. Ik voel me daardoor in betere handen dan bij de zoveelste yoga docent.

De lessen en oefeningen geven mij ontspanning en meer ruimte. Er wordt goed aangegeven waar je op moet letten en wat valkuilen kunnen zijn.

Emmy Veenstra

Inner Movements Online

Ik twijfelde niet echt om in te stappen, de sportschool is natuurlijk dicht. Ik had een beetje digitale angst met Zoom, maar dat valt ontzettend mee. Anneroos haar verhaal vind ik heel helder en duidelijk en ze heeft passie voor haar werk. Ik heb het gevoel dat Anneroos andere mensen echt wil helpen.

De paar lessen die ik gevolgd heb, vind ik heel goed. Anneroos legt uit waarvoor de oefeningen zijn en ze geeft ook aanpassingen als je iets hebt, b.v. hernia…waar je op moet letten.

Je hoeft niet iets te mankeren om te beginnen met Pilatus of Yoga. Anneroos legt alles heel goed uit en kijkt ook of je de oefeningen wel goed doet.

Els Voet

Inner Movements Online

Ik heb vooral last van stijfheid in de rug en ik vond de masterclass heel fijn en ik had direct vertrouwen in Anneroos. Ik twijfelde wel om in te stappen, het is toch een aardig bedrag en best iets om even over na te denken. Ik heb besloten om het te proberen in de hoop dat onlinelessen en persoonlijk contact me meer zouden motiveren dan de duizenden filmpjes op internet. voor mij werkt het bovendien ook nog zo dat als ik voor iets betaald heb, ik mezelf de druk opleg om er ook gebruik van te maken.

Al direct meen ik iets verbetering te voelen, maar ik ben nog kort bezig.

De lessen zijn heel fijn, ze heeft oprechte aandacht en is zelf heel enthousiast. De oefeningen zijn zacht en kort. Dat maakt dat het goed vol te houden is, fysiek goed te doen en door de afwisseling niet saai.

Thea van Kempen

Inner Movements Online

Ik ben begonnen met lessen bij Anneroos omdat ik weer wat oefeningen wilde voor rug en spieren. De Masterclass gaf vertrouwen in de manier van les geven en ik merk nu al dat mijn rug soepeler is. Het zijn fijne lessen om te volgen. Rustig en goed te doen voor mijn niveau

Anoniem

Inner Movements Online

‚ÄúAnneroos kijkt goed en luistert naar de behoeftes van de leerlingen, zowel als groep als individueel. Iemand met beperkingen of blessures krijgt extra aanwijzingen of aangepaste oefeningen om zo toch de dansles mee te kunnen doen. Met voorstellingen weet ze altijd zonder al te veel poespas als kleding of drukke muziek, een choreografie neer te zetten die blijft boeien √©n geweldig is om te dansen. Anneroos geeft veel kennis door, door de tips die ze zelf ooit heeft gekregen op de opleiding, of wat ze heeft ervaren op andere werkplekken. Dit nemen wij weer mee in onze les of choreografie.‚ÄĚ

Emily

Dans leerling

Sinds 2016 volg ik Pilates bij Anneroos. Voor mij vormt het een waardevolle aanvulling op ballet. Het is een lichaamsvriendelijke manier van trainen, waarbij door vloeroefeningen op de mat in combinatie met bewuste ademhaling vooral je rompspieren gesterkt worden. Dit komt je hele lichaamshouding ten goede. Regelmatig Pilates heeft zeker resultaat: je wordt sterker en soepeler.

Toen ik bij Anneroos begon had ik lage rugklachten. Mede dankzij haar Pilateslessen heb ik daar geen last meer van.

Zij is een vakkundig docente, die exact weet welke spieren bij een bepaalde oefening belast/getraind worden, zodat ze ook in staat is een oefening voor iemand aan te passen mocht dit nodig zijn. Anneroos heeft oog voor elke leerling en stimuleert zonder te pushen, waardoor er altijd een prettige sfeer heerst tijdens de training. Haar lessen kan ik dan ook iedereen aanbevelen.

Maryo

Pilates

‚ÄúOf je nu 1 of 4 keer per week op de mat staat, Anneroos weet door haar pilates, ballet en yoga achtergrond de houdingen zo af te stemmen dat je er echt wat aan hebt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt van elke les een feestje.‚ÄĚ

Anna

Yoga

‚ÄėVanmorgen je les gedaan. Deze was supergoed voor mij! – Kora

‚ÄėWat super dat je die video‚Äôs hebt opgenomen! Ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt na lange dagen in Skype overleggen. #NederlandseYogaWithAdriane‚Äô – Barbara

‚ÄėLekkere les, was hard nodig voor mij. Bedankt.‚Äô – Marieke

‘Ik heb gisteren mijn man een keer mee laten doen. Hij vond het toch wel zwaar, maar dat komt ook omdat hij heel stijf is. Maar wie weet krijg ik hem nog eens zo ver dat hij het vaker wil doen!’ – Marian

Deelnemers over Online lessen

Inner movements icoon groot

 

 

 

Contact:

info@innermovements.nl
0620860185
Constructieweg 11
1271EN Huizen