BodyWork Secrets

 

Uniek holistisch transformatietraject waarbij je weer in verbinding komt met je lichaam en vanuit Alignment gaat ondernemen.
Doorbreek belemmerende gedachtepatronen, herken de fluisterende signalen van het lichaam en leef en werk vanuit passie en plezier!

Je situatie is nu…..

 

Je bedrijf staat, maar het loopt niet helemaal zoals je wilt. Je staat constant aan, hebt moeite met je bedrijf los laten als je thuis bent. Al zóu je het willen, je hebt niet eens tíjd om te ontspannen. Er is altijd nog wel iets te doen.
Je houd jezelf tegen, want is dit wel goed genoeg? Kan je dit wel aanbieden? Er zijn zoveel anderen die dit ook doen, wie zit er dan op jou te wachten?
Je nachtrust lijd eronder en ook je partner en gezin, in plaats van rust te nemen loop je thuis boos rond. Tot overmaat van ramp zit om de haverklap je rug vast, heb je een stijve nek of pijn aan de schouders.
Kortom: Het stróómt niet.
Je houd jezelf tegen in je bedrijf én prive.
Het ergste vind je dat je steeds minder plezier en creativiteit in je business ervaart, want je bent alleen maar to-do lijstjes aan het afvinken Het leven hoort toch leuk te zijn!

Anneroos kleermakerszit

Jij wilt…

N

Je wilt dingen doen die je leuk vindt, waar je energie en plezier uit haalt, terwijl je je fysiek ook nog goed voelt.

N

Lekker met je laptop kunnen werken waar je wilt, op de bank of aan het strand, zonder dat je last krijg van je nek of je rug én je nog steeds verbonden voelt met je ziel.

N

Die aanwezige moeder zijn die zowel geniet van haar kinderen, bewegen én van haar bedrijf.

N

Niet meer alleen todo’s afvinken waardoor je je creativiteit verliest. Jij wilt JUIST wel de creativiteit laten stromen, zodat jouw (online) business groots kan groeien, volledig in alignment met wie jij bent.

N

Korte, krachtige methodes om direct die verbinding te voelen met lichaam en je ziel, zodat je mee kunt gaan op de stroom van inspiratie, zonder daar úren mee bezig te zijn.

N

Je één voelen. Dat diepere weten dat alles klopt. Niet vier programma’s tegelijk doen, maar fysiek, mentaal en spiritueel in één traject.

“Everyone is the architect of their own happiness” – Joseph Pilates

Met mijn methode…

Gaan we samen zes maanden aan de slag om je fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel in lijn te brengen. Je bent namelijk meer dan alleen je gedachten, je bent meer dan alleen dit lichaam. En op dit moment ervaar je deze nog als afgescheiden, maar ze beïnvloeden elkaar continu.
Zeker in je bedrijf, waar je uitgedaagd wordt volgens marketing regels te handelen, maar dit gevoelsmatig niet altijd klopt. Die afgescheidenheid, die maken we weer één. In mijn methode is er dan ook geen one size fits all.

Ik kijk naar jou. Wie jij bent, wat jij nodig hebt.

Anneroos yogapose

TIJDENS BODYWORK SECRETS

Een deep dive maken in je lichaam. We kijken naar je houding, je beweegpatronen. Waar kun je finetunen? Zo voorkom je op korte én lange termijn blessures én kan je energie beter stromen.

Een spirituele laag dieper voor de energetische en mentale verbinding, zodat je nóg bewuster wordt van de signalen die je krijgt vanuit je onderbewuste en je lichaam.

Je gaat in je kracht staan met een bedrijf wat daar volledig bij past. Een leven en bedrijf waarbij je creativiteit volledig tot uiting komt. Het plezier in je leven en je bedrijf groeit met de dag!

NA BODYWORK SECRETS

Ervaar je rust in je lichaam en in je hoofd, waardoor je creativiteit moeiteloos stroomt.

Ben je volledig verbonden met jezelf, je voelt dat alles klopt en het leven verloopt moeiteloos, doordat je luistert naar de subtiele signalen van je lichaam en ziel.

Ben jij die krachtige, spirituele vrouw die sterk is in haar zachtheid en gevoel.

Is doorbeuken verleden tijd, omdat jij bewust kiest voor verbinding met jezelf als geheel. Omdat jij weet dat jíj belangrijk bent en als jij in alignment bent, werk je beter en sneller met meer

GOED OM TE WETEN

BodyWork Secrets is een combinatie van online en live. Omdat ik het belangrijk vind om je ook fysiek voor me te zien, je te zien bewegen, je fysiek bij te kunnen sturen.

De online sessies zijn groepscalls met 1 op 1 coaching. Zo ervaar je de steun van de groep, je deelt ervaringen en leert ook van de lessen van de anderen.

Het traject gaat echt om jouw transformatie. Belangrijk is daarbij dat jij je volledig inzet, bereid bent om in de spiegel te kijken en stappen te zetten die je doen groeien. Transformatie is niet altijd makkelijk, maar je hoeft het niet alleen te doen. Ik sta naast je.

Over Anneroos

Ik ben Anneroos, vrouw, moeder én onderneemster.
Als jong meisje begon ik met ballet, waar ik mijn emoties en mind mee tot rust kreeg. Ik besloot van dansen mijn werk te maken, maar ik miste iets. De spiritualiteit en de verdieping die mijn vroegere docent in de balletlessen bracht, ik kon het geen plaats geven bij de lessen die ik gaf. Mijn zoektocht bracht mij naar yoga en Pilates. In yoga vond ik de rust in mijzelf, in Pilates leerde ik mijn lichaam functioneel te bewegen zodat ik sterk en flexibel bleef en van mijn rugklachten af kwam.

In de lessen die ik gaf zeiden klanten: Jij geeft meer dan alleen de oefeningen. Je geeft ons bewustwording van lichaam én geest. Ze werden fysiek én emotioneel sterker.
Dat wat voor mij zo vanzelfsprekend was, was dat voor anderen niet.

Door een online bedrijf op te bouwen en veel (business) coaching te volgen viel mij op dat al het inner work en werken aan je mindset allemaal in het hoofd plaatsvindt. Waar is het lichaam in al deze healing journeys?

Want al dit helen en focussen op mijn blokkades zorgde ervoor dat ik alleen maar in mijn hoofd zat.
Alles overdenken, alles analyseren, steeds maar graven, graven, graven. Ik kwam met moeite een stap verder, maar mijn gezin en partner leden daaronder.

Ik voelde mij vaak verscheurd, want op de yogamat ervoer ik zoveel eenheid en rust, maar zodra ik thuis kwam was alles weg.
Door mijn eigen fysieke practice prioriteit te maken, mijn energielevel hoog te houden, kon ik steeds beter keuzes maken in mijn bedrijf én mijn leven.

Nu ben ik de aanwezige moeder die geniet van haar kinderen, die geniet van bewegen én geniet van haar bedrijf. Ik doe de dingen die ik leuk vind en waar ik energie en plezier uit haal.

Ik gun jou dit ook!

Over Anneroos pose

Wat anderen zeggen:

Review Mo
Review Jolanda
Review Linda
Review Liesbet
Review Marielle

De Pilates les van Anneroos vormt voor mij een waardevolle aanvulling op ballet. Het is een lichaamsvriendelijke manier van trainen, waarbij door vloeroefeningen op de mat in combinatie met bewuste ademhaling vooral je rompspieren gesterkt worden. Dit komt je hele lichaamshouding ten goede. Regelmatig Pilates heeft zeker resultaat: je wordt sterker en soepeler.

Toen ik bij Anneroos begon had ik lage rugklachten. Mede dankzij haar Pilateslessen heb ik daar geen last meer van.

Zij is een vakkundig docente, die exact weet welke spieren bij een bepaalde oefening belast/getraind worden, zodat ze ook in staat is een oefening voor iemand aan te passen mocht dit nodig zijn. Anneroos heeft oog voor elke leerling en stimuleert zonder te pushen, waardoor er altijd een prettige sfeer heerst tijdens de training. Haar lessen kan ik dan ook iedereen aanbevelen.

Maryo

Investering

De waarde van

BodyWork Secrets is 6.000,-

Nu:

3.000,-

ex btw

Betalen in termijnen is in overleg mogelijk

Voel je nog steeds dat deze transformatie voor jou is?

Meld je dan nu aan voor een intake:

“Het lichaam is de boodschapper van de ziel. Luister, zodat het niet hoeft te schreeuwen”