Doe mee met BodyWork Secrets

en verminder fysieke en mentale spanning

Anneroos yogapose

Je ervaart nu…..

 

Al zo lang spanning in je lichaam en rug, dat het bijna gewoon is

 Je hebt al meerdere dingen geprobeerd om de pijn te verminderen, maar zonder blijvend resultaat

 

Ook in je hoofd ervaar je veel druk. Stress over werk, gezondheid, familie, het drukt op je en put je uit.

 

Je denkt; ‘Nog even doorzetten. Even de schouders eronder.’ Maar eigenlijk wil je totale ontspanning ervaren. 

 

Je wilt wel bewegen, maar een drukke sportschool met harde muziek is niets voor jou.

 

Stop nu met zoeken en doe mee met BodyWork Secrets

In een paar weken voel je de beweeglijkheid in je lichaam toenemen en spanning verminderen!

Ik begon aan de dansacademie met rugklachten.

Geen grap. Ik was 18 jaar en ik stond op het punt te starten met de HBO dansacademie. In die zomer voelde ik een krak in mijn rug en vanaf dat moment had ik regelmatig een pijnscheut als ik voorover boog.

Niets ergs, dacht ik. Zal vanzelf wel weer over gaan.

Niets was minder waar.

In de eerste week aan de dansacademie stond een medische keuring gepland. De fysiotherapeut raadde me toch wel aan even goed naar mijn rug te laten kijken.

En ja hoor; een instabiele tussenwervelschijf. Normaal niet zo’n probleem. Maar als je 5 dagen in de week zo’n 5 uur per dag moet dansen is dat wél een probleem.

Zo begon mijn zoektocht naar een gezonde rug. Het heeft uiteindelijk 3 jaar geduurd voor ik volledig pijnvrij kon dansen. 3 jaar van de academie heb ik dingen aan moeten passen. Continue in moeten houden, elke keer te laat merken dat ik te ver gegaan was.

Voorover buigen heb ik in die tijd nooit kunnen doen zonder het risico te lopen er met intense pijn uit te komen.

En na die 3 jaar was het niet klaar. Ik had nog een hele weg te gaan. Yoga en Pilates hielpen mij daarbij.

 

In de afgelopen 12 jaar heb ik ervaring opgedaan in lesgeven en ben ik blijven onderzoeken wat zowel voor mij als voor mijn klanten werkt bij rugpijn en andere fysieke spanning.

Al deze ervaring deel ik in mijn lessen in Inner Movements Online. Het mooiste is: je hoeft niet eens bij mij in de buurt te wonen! Je volgt de lessen gewoon vanuit je eigen huis. Op je eigen tijd en tempo.

 

Met BodyWork Secrets….

 Verminder je rug, schouder, nek en bekken klachten omdat de lessen daar op gericht zijn

 Krijg je meer beweeglijkheid in de schouders en rug

 Leer je signalen van je lichaam herkennen en voorkomt zo blessures en pijn

Krijg je een betere houding

  Krijg je rust in je hoofd door de focus op de adem en de beweging

 Doe je live mee of je kiest een Pilates of Yoga les wanneer het jou uitkomt

 

Schrijf je nu in voor BodyWork Secrets.
Je krijgt direct toegang tot de online video bibliotheek met daarin keuze uit meer dan 300 lessen in Yoga en Pilates en het aanbod blijft groeien!

De waarde van deze livestream lessen én alle on demand video’s is €150,- per maand.

Voor slechts €27,50 per maand ben je al lid!
En het is maandelijks opzegbaar.

Meld je meteen aan voor 3 maanden dan betaal je slechts €75! 
Dit abonnement loopt automatisch af.

Anneroos1

Doe hier 10 minuten van een Pilates les mee!


Hoe ziet het programma BodyWork Secrets er uit?

Zodra jij je hebt aangemeld krijg je toegang tot de online video bibliotheek.
Dit is een online platform waar je kunt kiezen uit meer dan 300 lessen Pilates, Vinyasa (flow yoga) en  rustige yoga.
Op deze pagina’s zie je; wat het thema van de les is en hoe lang de les duurt. En het aanbod groeit wekelijks!

Twee keer per week is er een live les via Zoom. Elke week krijg je per mail een overzicht wanneer de lessen zijn en hoe lang de lessen duren.
Dit kan wel eens verschillen, maar over het algemeen duren de lessen een uur.

Eens per maand is er een live Q&A, waar je vragen voor kunt insturen. Deze worden dan live via Zoom beantwoord, maar de opname wordt ook toegestuurd.

 

Ik ben zeer tevreden over de online lessen van Inner Movements. Ik was gestart met de rugpijn challenge en vond direct de lessen precies passen bij mijn al jarenlange rugklachten.

Ik heb al sinds mijn 17e rugklachten en ga regelmatig naar de osteopaat en fysio om alles los te laten maken. Ik kreeg wel oefeningen van de fysio maar die waren te zwaar of ik hield ze niet vol.

Het grote verschil zit hem in de benadering van de oefeningen. Anneroos vermeldt bij iedere oefening hoe je deze kunt aanpassen als deze voor jou te zwaar is of als deze voor jou niet mogelijk is. Ook benadrukt ze dat je vooral niet moet forceren en je niet minder je best hebt gedaan als je niet zover komt. Het is belangrijk om de oefeningen helemaal op je eigen niveau te doen en daar geeft ze steeds aanwijzingen voor. Zowel de pilates als yoga lessen ervaar ik als heel ontspannend. Ik voel na de les meteen dat ik losser ben en bovendien ben ik daarna weer helemaal Zen.

Fijn ook dat de lessen zowel live te volgen zijn, zodat je aanwijzingen kunt krijgen, als later terug te kijken zodat je ze op een tijdstip kunt doen die jou uitkomt. Ze zijn geschikt voor iedere leeftijd en ieder niveau. Ik ervaar ze niet als zwaar zodat ik het ook leuk blijf vinden. Je kunt ook altijd vragen stellen zowel per e-mail als tijdens een Q en A Dan zoekt ze het helemaal uit voor jou persoonlijk en krijg je oefeningen die voor jou goed zijn. Ik kan het iedereen aanraden.

Carina Dingenouts

oefeningen doen vanuit rust en aandacht heel fijn is. 

In plaats van het ‘hard moeten werken’ en pushen , zoals ik altijd gewent ben om te doen.

Ik heb al een aantal oefeningen die nu mn favoriet zijn en ik opneem in mn dagelijkse practice. 

Marian

‘Ik ben heel erg blij ben met je online lessen! Ik volg ze met heel veel plezier (doe wel vaak dezelfde lessen;) en je legt het zo helder uit. Ik heb jarenlang veel pijn (gehad) en door verschillende dingen ben ik nu hier met steeds minder pijn:) vooral je les over wandelen heeft voor mij veel veranderd door de stand van mijn bekken. Die kantel ik nu naar voren met wandelen en staan en hier ligt voor mij volgens mij de sleutel. Het gaat nu al 3 weken zoveel beter! De pijn komt soms nog met golven ipv constant dus letten op mijn houding doet me veel goed.’

Ilja Bruinsma

De afgelopen jaren had ik erg veel last van mijn rug en schouders. Twee jaar geleden zat alles zo vast dat ik elke week bij de fysio zat. In de zomer van 2021 ben ik begonnen met Pilates, en ik merk dat het langzaam aan steeds beter gaat. Minder pijn, flexibeler, meer ontspannen. Het is alsof mijn lijf is wakker geworden en weer weet hoe het moet reageren. En ik weet beter welke oefening ik moet doen als het weer mis dreigt te gaan. Inmiddels is de frequentie van het fysiobezoek teruggebracht tot een keer in de maand, en zo hoop ik langzaam af te bouwen. Dus het gaat de goede kant op. Het leuke is dat ook mijn fysio zeer enthousiast is over Pilates. We bespreken samen soms oefeningen die ik in de Pilateslessen doe, en waar ik baat bij heb, en hij integreert sommige Pilateselementen in zijn therapie. Wat je noemt een win-winsituatie voor beide partijen.  

 

Trudy

Vanmorgen je les gedaan. Deze was echt super goed voor mij!
Pilates doet echt wat met me. Zelfs met maar één les in de week, is mijn houding echt beter. Ik ben er bewuster mee bezig de dagen na de les

Kora

Ik wil je zeggen dat ik je de beste Pilates vind die ik heb meegemaakt en dat ik na iedere les verfrist en blij ben. Ook voor mijn lichamelijke klachten heb ik je lessen hard nodig! Je uitleg is prettig en duidelijk en je instructies tijdens een oefening blijf je gelukkig vaak herhalen, dat heb ik ook hard nodig. Het type oefeningen heb ik precies nodig om sterker te worden en mijn lichaam te onderhouden. Dus ik ben je altijd weer dankbaar voor iedere les!

Jet

Wat super dat je die video’s hebt opgenomen! Ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt na lange dagen in Skype overleggen. #NederlandseYogaWithAdriane

Barbara

‘Ik wissel de lessen af in hoe ik mij voel en wat ik nodig heb .

Ik ben nog steeds erg blij met jou lessen en hoop ze nog lang te mogen volgen.

Ook wanneer ik persoonlijk advies vraag ben ik erg tevreden met de adviezen die ik krijg.’

Christien

Je geeft op een fijne manier les, ik voel me er goed bij en dat heb ik nog niet eerder meegemaakt bij digitale lessen. Je legt het echt duidelijk uit allemaal.

Irma

Over mij

In 2011 ben ik afgestudeerd als Dans Docent aan Codarts Hogeschool voor de Kunsten. Vol passie begon ik met lesgeven aan kinderen, tieners en volwassenen, maar na een tijdje miste ik wat.

Ik deed zelf Yoga en Pilates om mijn lichaam soepel en sterk te houden, maar met name de mentale voordelen daarvan waren life changing. Ik werd me bewuster van mijn gedachten en het effect daarvan op mijn lichaam. Ik ervaarde een rust en een focus als ik zelf op de mat stond.

Bij leerlingen ging ik het zien als er iets in hun lichaam niet lekker bewoog, of als ze niet lekker in hun vel zaten.

 

Na een paar jaar besloot ik in 2016 om te scholen naar Pilates en Yoga docent en dat was de eerste stap naar een totaal ander leven. In 2 jaar tijd heb ik bijna al mijn danslessen gestopt en ben mij volledig toe gaan wijden aan het helpen van mensen door middel van Pilates en Yoga.

Ik ben altijd zo dankbaar als ik mensen kan helpen op hun weg naar meer bewegingsvrijheid. Dat die stijve schouders eindelijk wat soepeler worden, dat mensen van hun rugpijn af zijn. Dat mensen na een les weer opgeladen zijn en zich weer krachtig voelen.

Mijn studio heet Inner Movements. Door beweging keer je naar binnen en bewegingen van binnenuit maken je fysiek en mentaal krachtiger.

 

Stop met het zelf proberen. Doe met me mee met BodyWork Secrets en ik leer je alles wat in de afgelopen 14 jaar zelf heb mogen leren!

Ik heb fysieke klachten, kan ik wel meedoen?

Ja zeker kun je meedoen! Pilates en Yoga zijn milde sporten die voor ieder lichaam en iedere klacht kunnen helpen bij het verminderen van pijn en ongemak.

Laat vooral even weten aan mij waar je last van hebt, want dan kan ik je tips geven in hoe je oefeningen op kunt bouwen of wat je misschien even moet overslaan. 

Na een les had ik ergens last van. Moet ik nu stoppen?

Nee. Dit hoeft niet. Als je mij laat weten welke les je gedaan hebt of bij/na welke oefening je last kreeg, denk aan pijn/duizeligheid of hoofdpijn, dan kan ik je tips geven voor een volgende les. Dit kan ik in een extra filmpje uitleggen, of als je graag wilt dat ik jouw bewegingen check, kun je altijd na of tijdens een live les even vragen. Mijn visie is dat je ook online veilig les kunt volgen, dus wees niet bang om vragen te stellen!

Hoe lang moet ik lid blijven?

Je kunt elk moment opzeggen. Of dit nu na 6 maanden is of na 3 weken. Stuur me een mailtje en ik cancel je inschrijving.

Wanneer zijn de live lessen en moet ik er live bij zijn?

De live lessen zijn op maandag avond en woensdag of vrijdag ochtend. Kun je er niet live bij zijn? Geen probleem. De lessen worden geüpload naar de online video bibliotheek, dus je kunt ze altijd terugkijken.

Wil jij…..

weer plezier krijgen in bewegen én tegelijkertijd werken aan een goede houding?

Spanning verminderen in je spieren én in je hoofd?

Lessen volgen waar en wanneer je wilt? Zelfs op vakantie op de camping!

Les krijgen én vragen kunnen stellen over dat waar jij tegen aanloopt?

 

Doe mee met BodyWork Secrets en merk het verschil binnen enkele weken!

 

  Geen €150 maar slechts €27,50 per maand.

  Gelijk voor 3 maanden aanmelden? Dan ontvang je korting! Je betaalt geen €82,50 maar €75! 
  Na 3 maanden loopt het lidmaatschap automatisch af, dus je zit nergens aan vast. 

  Gelukkig zag ik je masterclass. Ik wist niet wat ik mee maakte. Eindelijk kon ik mee komen met de oefeningen! En ik sliep erna als een roos. De volgende dag heb ik me aangemeld. Mijn vriend snapte het niet, want er is voldoende gratis aanbod van pilates op YouTube.

  Ik wil graag buikspier kracht ontwikkelen, en ook fit worden. Maar wel op mijn tempo, dan maar langzaam en gestaag. Dan weer extreme pijn na oefeningen die niet op mijn nivo zijn. 

  Lizet

  Inner movements icoon groot

   

  Contact:
  info@innermovements.nl
  0620860185