Bedankt!

Ja, het is gelukt!
Je krijgt binnen 5 minuten de eerste video van de ‘7 dagen challenge’ toegestuurd!
Met deze video kun je direct aan de slag om van je rugklachten af te komen.

Want deze video heb je natuurlijk aangevraagd met een reden. Je wilt van die pijn in je rug af. De komende 7 dagen ontvang je elke ochtend een nieuwe les in je mailbox.

Loop je tegen iets aan, of heb je vragen? Voel je absoluut niet bezwaard om mij een berichtje te sturen. Ik ben er om jou dichterbij een pijnvrij leven te begeleiden.

Wat heb ik nodig?
Een pilates of fitness mat, liefst wat dikker dan een yoga matje. Waarom? omdat je veel over de rug heen en weer rolt en op een dunne mat kan dat heel onaangenaam voelen aan de wervels.

 Heb je geen dikke mat? Een dun matje op een tapijt of vloerkleed werkt ook.

Waar moet ik op letten?

Let op de signalen van je eigen lichaam! Voelt iets niet goed, of doet iets pijn? Stop meteen! Kijk of je de oefening iets aan kunt passen, door b.v.b. hoofd en schouders op de mat te laten liggen, of door de oefening wat langzamer te doen.
Geef jezelf de tijd om aan de oefeningen te wennen en bouw je kracht rustig op. Dat de challenge 5 dagen is betekent niet dat je alles in 5 dagen moet kunnen! Neem je tijd en doe de challenge misschien wel verspreid over 10 dagen. Luister naar je lichaam.