Gratis Masterclass Vaarwel rugpijn

 

Ben jij op zoek naar verlichting van de pijn in je rug? En zoek je naar eenvoudige oefeningen die je zelf kunt doen om je rug weer soepel te maken?

Tijdens deze masterclass:

✔ Doe je actief mee. Geen uren theoretisch gebabbel, jij gaat het zelf doen.

✔ Ervaar je direct het verlichtende effect van de oefeningen op de rug.

✔  Krijg je tools om deze oefeningen dagelijks te doen.

✔  Besteden we aandacht aan de gehele rug. Van nek tot het bekken komt aan bod. Je voelt alles helemaal los en ontspannen worden.

 

 

Want je bent klaar voor verandering. Je wilt zélf iets doen om je rug te verbeteren zonder steeds afhankelijk te zijn van de fysiotherapeut. Je wilt weten wát en hóe je dit kunt bereiken.
Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

 

Meld je NU aan voor de gratis online Masterclass Vaarwel rugpijn

Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je een kind was en elke ochtend je bed uit sprong om vervolgens de hele dag door te rennen, in bomen te klimmen, dansen en kunstjes doen?
Dat je tiener was en een paar keer per week sportte, in het weekend ging dansen met vriendinnen. De hele dag bezig was, en alles deed zonder pijn in je rug of schouders.

Je realiteit is nu dat…..

Je slecht slaapt door de pijn in je rug
Je wordt stijf en stram wakker
Je beweegt weinig, omdat je voor je werk veel zit
Je dwingt jezelf 1x per week te sporten
Je hebt een dure zorgverzekering, omdat je fysiotherapie vergoed wilt hebben
Je ziet je fysiotherapeut vaker dan je familie
Je zegt regelmatig tegen jezelf: Dit hoort bij het ouder worden
Terwijl je denkt: bewoog ik nog maar net zo soepel als toen ik jong was.

Even voorstellen……

Ik ben Anneroos, moeder twee kindjes en samen met mijn man woon ik in Hilversum. Sinds 5 jaar geef ik Pilates en Yoga lessen en na verloop van tijd merkte ik; mijn rugklachten zijn verdwenen!

Dit is niet altijd zo geweest, want toen ik in 2007 begon aan het HBO om de opleiding te volgen tot dans docent, sukkelde ik al met een instabiele tussenwervelschijf. Het grootste gedeelte van de opleiding moest ik aanpassen, oefeningen overslaan en vooral: voorzichtig zijn. Want ik kon zo maar weer een week plat liggen.

Na mijn opleiding besloot ik wekelijks yoga te gaan doen. Toen begon er verbetering te komen. Ik werd mij bewust van de signalen die mijn lichaam gaf en kon dat moment dat het ‘er in zou schieten’ voorkomen.

Tot ik zwanger werd van mijn dochter. In de 10e week van de zwangerschap gooide ik mijn been met een grote zwaai omhoog en vanaf dat moment heb ik 5 jaar lang ondraaglijke SI pijn gehad.

De fysiotherapie en osteopathie hielpen niet. Het was slechts kortdurende verlichting. Bekkenbodemspecialist kreeg er ook weinig verbetering in. Intussen was ik al begonnen met Pilates en Yoga opleidingen en bouwde mijn danswerkzaamheden af.
En dat is mijn beste beslissing geweest. Door de combinatie van Yoga (bewustwording) en Pilates (krachtopbouw van de diepere spieren) kwam mijn lichaam weer in balans.

In december realiseerde ik: Dit jaar ben ik maar 1x bij de fysiotherapeut geweest. Terwijl ik normaal mijn 18 behandelingen vol maakte!

En dit is precies wat ik hoor van mijn klanten:

‘Ik hoef niet meer voor mijn rug naar de fysio.’
‘Ik ging je les in met pijn in mijn rug, maar ik voelde het lostrekken door de oefeningen.’

Er is iets wat jij zélf kunt doen om de pijn in je rug te laten verdwijnen. En ik weet jou dat ook kan lukken! Dus waar wacht je nog op?

Hoe zou je leven er uit zien als je weer plezier hebt in bewegen? Dat je moeiteloos een sprintje trekt met je (klein) kinderen of je hond? Dat je niet meer wekelijks of zelfs dagelijks pijnstilling hoeft te nemen? Je fit en sterk voelt en elke ochtend je bed uitspringt?
Stel het jezelf voor. Hoe zou je je voelen?

 

De masterclass duurt 1,5 uur en is gratis online te volgen. Je hoeft alleen maar je naam en email adres in te vullen en je hebt je aangemeld voor de Masterclass ‘Vaarwel rugpijn.’