Gratis Masterclass

‘In 30 minuten verlost van de pijn in je SI en onderug’

Heb jij pijn in de onderrug of het bekken? Spanning, stijfheid en een zeurend gevoel. Ben jij op zoek naar een manier om verlichting te krijgen en je rug weer soepel te maken? Het liefst eenvoudige oefeningen die je zelf kunt doen!

Tijdens deze masterclass:

✔ Doe je actief mee. Geen praatjes, je gaat zelf de oefeningen dóen.

✔ Ervaar je direct het verlichtende effect van de oefeningen op de rug.

✔  Leer je oefeningen die je dagelijks kunt doen.

✔  Besteden we voornamelijk aandacht aan de onderrug en het bekken, maar ook versterken van de buikspieren komen aan bod.

✔  Ontvang je na afloop een opname die enkele dagen te bekijken is.

Want je bent klaar voor verandering. Je wilt zélf iets doen om je rug te verbeteren zonder steeds afhankelijk te zijn van de fysiotherapeut. Je wilt weten wát en hóe je dit kunt bereiken.
Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

 

Meld je NU aan voor de gratis Masterclass ‘In 30 minuten verlost van pijn in je SI of onderrug’

Verlang jij er ook zo naar om weer een dag soepel te bewegen zoals toen je jong was? Je bed uitstappen en niet gehinderd te worden door de stijve en pijnlijke rug. Aan het eind van de dag nog lekker kunnen lopen, staan en zitten?

Je realiteit is nu dat…..

Je onderug je belemmert tijdens het slapen
Je daardoor stijf en stram wakker wordt
Je gedurende de dag veel zit, voor b.v. werk, maar zitten is niet prettig
Je dwingt jezelf 1x per week te sporten
Je hebt een dure zorgverzekering, omdat je fysiotherapie vergoed wilt hebben
Je zegt regelmatig tegen jezelf: Onderrug klachten zitten nou eenmaal in de familie en hoort bij het ouder worden
Terwijl je denkt: bewoog ik nog maar net zo soepel als toen ik jong was.

Wie ben ik…

Ik ben Anneroos, moeder van twee kindjes en samen met mijn man en twee katten woon ik in Hilversum. Sinds 5 jaar geef ik Pilates en Yoga lessen en na verloop van tijd merkte ik; mijn rugklachten zijn verdwenen!

Dit is niet altijd zo geweest, want toen ik begon aan de HBO om de opleiding te volgen tot dans docent, sukkelde ik al met een instabiele tussenwervelschijf. Het grootste gedeelte van de opleiding moest ik aanpassen, oefeningen overslaan en vooral: voorzichtig zijn. Want ik kon zo maar weer een week plat liggen.

Na mijn opleiding besloot ik wekelijks yoga te gaan doen. Toen begon er verbetering te komen. Ik werd mij bewust van de signalen die mijn lichaam gaf en kon dat moment dat het ‘er in zou schieten’ voorkomen.

Tot ik zwanger werd van mijn dochter. In de 10e week van de zwangerschap gooide ik mijn been met een grote zwaai omhoog en vanaf dat moment heb ik 5 jaar lang ondraaglijke SI pijn gehad.

De fysiotherapie en osteopathie hielpen niet. Het was slechts kortdurende verlichting. Bekkenbodemspecialist kreeg er ook weinig verbetering in. Intussen was ik al begonnen met Pilates en Yoga opleidingen en bouwde mijn danswerkzaamheden af.
En dat is mijn beste beslissing geweest. Door de combinatie van Yoga (bewustwording) en Pilates (krachtopbouw van de diepere spieren) kwam mijn lichaam weer in balans.

In december realiseerde ik: Dit jaar ben ik maar 1x bij de fysiotherapeut geweest. Terwijl ik normaal mijn 18 behandelingen vol maakte!

En dit is precies wat ik hoor van mijn klanten:

‘Ik hoef niet meer voor mijn rug naar de fysio.’
‘Ik ging je les in met pijn in mijn rug, maar ik voelde het lostrekken door de oefeningen.’

Er is iets wat jij zélf kunt doen om de pijn in je rug te laten verdwijnen. En ik weet jou dat ook kan lukken! Dus waar wacht je nog op?

Stel je voor dat je weer plezier hebt in bewegen. Wat zou je doen? Hoe zou je je voelen?
In de ochtend fit opstaan, geen pijnstillers meer nodig hebben om de dag door te komen. De dingen doen waar je van houdt, zoals spelen met je (klein)kinderen, wandelen of sporten!
Stel het jezelf voor. Zou dat niet heerlijk zijn?!

De masterclass duurt 75 minuten en is gratis online te volgen. Je hoeft alleen maar je naam en email adres in te vullen en je hebt je aangemeld voor de Masterclass.