Gratis Masterclass

‘In 30 minuten verlost van Nek en schouderpijn’

Zoek jij verlichting van die pijn in je nek en schouders? Is je bovenrug vermoeid en zwaar? Zoek je het internet af naar oefeningen om je schouders weer soepel te maken?

Tijdens deze masterclass:

✔ Doe je actief mee. Je gaat het meteen zelf doen.

✔ Ervaar je direct het verlichtende effect van de oefeningen op de nek en schouders.

✔  Leer je simpele en effectieve oefeningen om dagelijks te doen.

✔  Besteden we ook aandacht aan de rest van de rug.

✔  Komt er na afloop ook een opname zodat je de oefeningen tot zondag terug kan kijken.

 

Want je bent klaar voor verandering. Je wilt zélf iets doen om je rug te verbeteren zonder steeds afhankelijk te zijn van de fysiotherapeut. Je wilt weten wát en hóe je dit kunt bereiken.
Dan is deze masterclass echt iets voor jou!

 

Meld je NU aan voor de gratis Masterclass ‘In 30 minuten verlost van Nek en schouderpijn’

Verlang jij ook zo terug naar de tijd dat je jong was en een paar keer per week sportte, in het weekend ging dansen met vriendinnen. De hele dag bezig was, en alles deed zonder pijn in je rug of schouders.
Dat je een werkdag door kwam zonder gehinderd te worden door de steken in je bovenrug, of hoofdpijn kreeg door je nek?

Je realiteit is nu dat…..

Je beweegt weinig, omdat je voor je werk veel zit
✔ De spanning in je rug je hoofdpijn bezorgt
Je dwingt jezelf 1x per week te sporten
Je hebt een dure zorgverzekering, omdat je fysiotherapie vergoed wilt hebben
Je zegt regelmatig tegen jezelf: Dit hoort bij het ouder worden
✔ Of: Dat krijg je nou eenmaal als je veel achter de pc werkt.
Terwijl je denkt: bewoog ik nog maar net zo soepel als toen ik jong was.

Even voorstellen……

Ik ben Anneroos, moeder van twee kindjes en samen met mijn man wonen we in Hilversum. Na de dansacademie schoolde ik mij om naar Pilates en Yoga en na verloop van tijd merkte ik; de rugklachten die ik had, verdwenen!

Door een stomme fout op mijn 18e kreeg ik mijn eerste instabiele tussenwervelschijf. Een hernia dus. Later volgden er meer. Of dit door het dansen kwam, of de aanleg er altijd al zat….. who knows.
Het grootste gedeelte van de dansopleiding moest ik aanpassen, oefeningen overslaan en vooral: voorzichtig zijn. Want ik kon zo maar weer een week plat liggen.

Afgestudeerd zocht ik een manier om in training te blijven én tegelijkertijd iets aan mijn stress niveau te doen. Ik besloot yoga te gaan doen. Langzaam aan verberde er wat. Ik werd mij bewust van de signalen die mijn lichaam gaf en kon dat moment dat het ‘er in zou schieten’ voorkomen.

Tot ik zwanger werd van mijn dochter. 10 weken zwanger schopte ik met een grote zwaai mijn been omhoog en vanaf dat moment heb ik 5 jaar lang ondraaglijke SI pijn gehad.

De fysiotherapie en osteopathie hielpen niet. Het was slechts kortdurende verlichting. Bekkenbodemspecialist kreeg er ook weinig verbetering in. Door mijn switch van danslessen naar Yoga en Pilates merkte ik ook nu weer verbetering en bouwde mijn danswerkzaamheden volledig af.
En dat is mijn beste beslissing geweest. Door de combinatie van Yoga (bewustwording) en Pilates (krachtopbouw van de diepere spieren) kwam mijn lichaam weer in balans.

Eind 2020 realiseerde ik mij: Dit jaar ben ik maar 1x bij de fysiotherapeut geweest. Terwijl ik tijdens en na mijn dansopleiding alle 20 behandelingen vol maakte!

En dit is precies wat ik hoor van mijn klanten:

‘Ik hoef niet meer voor mijn rug naar de fysio.’
‘Ik ging je les in met pijn in mijn rug, maar ik voelde het lostrekken door de oefeningen.’

Er is iets wat jij zélf kunt doen om de pijn in je rug te laten verdwijnen. En ik weet dat jou dat ook kan lukken! Dus waar wacht je nog op?

Hoe zou je leven er uit zien als je weer plezier hebt in bewegen? Dat je moeiteloos een sprintje trekt met je (klein) kinderen of je hond? Dat je niet meer wekelijks of zelfs dagelijks pijnstillers hoeft te nemen? Je fit en sterk voelt en elke ochtend je bed uitspringt?
Stel het jezelf voor. Hoe zou je je voelen?

De masterclass duurt ongeveer 75 minuten en is gratis online te volgen. Je hoeft alleen maar je naam en email adres in te vullen en je hebt je aangemeld voor de Masterclass ‘In 30 minuten verlost van Nek en schouderpijn’.