Ervaringen

 

Klanten over de lessen van Inner Movements

Testimonials

Klanten over Inner Movements

Door een ongeluk ,,wat mij per ongeluk werd aangedaan”, inmiddels alweer 10 jaar terug!!
Bleef ik maar een aantal pijnklachten houden. Met name, pijn in mijn onderrug, S I gewricht en nek.
Als ik opstond, begon ik mijn dag met pijn in mijn rug en nek.. Omdat het pijn deed, ging ik als vanzelf een verkeerde houding aannemen. dat verergerde de pijn alleen maar.
Toen zag ik een lesvideo van Anneroos. die sprak mij heel erg aan, omdat er zoveel rust en aandacht
in iedere beweging werd gebracht, op de ademhaling. En dat was voor mij, de toverformule”                     
Ik ging de les doen, de APK voor de rug. Heel voorzichtig ben ik begonnen en doordat Anneroos iedere oefening, maar ook iedere beweging, zo duidelijk begeleid en rust daarin brengt, is heel belangrijk, spoorde het mij aan, om dit weer te doen. ik doe deze les nu ruim 3 maanden en 4 a 5 x per week.
Het eerste wat mij opviel, was dat er na iedere les steeds meer ruimte kwam in mijn onderrug en rond mijn S I gewricht. Ik ging steeds makkelijker bewegen en lopen. De pijn werd minder en ik ging al meer rechtop lopen.
Toen kwam de 7dagen challenge. Ik heb ze gedaan en met name de yin oefening vond ik heerlijk.
Zeer verrassend. Rug voelt nog ruimer en tegelijkertijd dat ik daar aan het werk geweest ben, maar opmerkelijk zoveel meer ruimte o.a. onder mijn billen en aan de zijkanten heupen en het midden ruggegraat boven stuitje.
Ik dacht de volgende dag, die ga ik vandaag weer doen. Dat had ik niet moeten doen.
Ik sprak andere spieren aan, die toch even moeten wennen. nou, dat voelde ik.
Goed naar jezelf luisteren en niet over je grenzen gaan. Hooooh, zo belangrijk.
Deze doe ik nu 1 x in de 2 weken. Maar de andere doe ik wel.
De oefening met armen, cirkels en buik/rugspieren is vernieuwend, aangenaam en ik spreek andere spieren aan. Verrassende oefeningen en ik loop verrassend rechtop.
Heel fijn om te doen.
Dan de les voor het bekken. Ik voel een heilzame werking in bekken, heupen, S I gewricht zorgt voor balans in het bekkengebied. en voor gronden, meer gegrond zijn. Deze les zet wel wat in beweging op een fijne manier en is heel plezierig om te doen.
De yoga/pilatus les.
Heel opvallend. Zoveel meer ontspannende ruimte in onderrug, S I gewricht en rond de billen en heupen.
En mijn nek doet mee, Voorzichtig, maar ik kan toch al iets meer draaien!! Naar links en naar rechts.
Dat kon ik maar heel moeilijk.
Ik begin met de APK les en daar achteraan 1 les van de 7 dagen challenge.
Dit bevalt mij zo goed en zelfs mijn fysiotherapeute viel mijn inmiddels sterke rugspieren op, waarmee zij mij een compliment gaf. ,,Zo, jij heb gewerkt”.
En daar zit het, Ik zou bijna zeggen, daar zit het ,,geheim” in.
Want het zijn geen oefeningen waar je hard aan de gang moet, die wanneer je deze vaak moet doen
tegenop gaat zien. En al je spieren pijn gaan doen. En daarmee geen verbetering voor je pijnklachten. Nee, het is juist met aandacht en focus op elke beweging die je doet. En dat maakt nou juist de verbetering, maar ook dat je het volhoud.
Sterker, ik heb er zin in. Ook omdat ik weet, wat het voor me doet!
Anneroos weet heel goed wat zij doet en waar zij het over heeft.
Ook haar inlevingsvermogen, waarin zij zich verplaatst in mij, maakt dat zij de juiste oefening voor mij heeft, in haar advies. En zo kan ik haar alles vragen. Zo fijn.
Naar deze oefeningen ben ik zolang naar op zoek geweest en nu heb ik ze eindelijk gevonden.
Met alle verbeteringen tot gevolg.
Ik ben er heel gelukkig mee
en heel dankbaar.
Dank je wel Anneroos, dat je deze oefeningen op video”s heb gezet,
Heel veel liefs van mij, Jolanda Berkhout.
Jolanda Berkhout

7 dagen challenge

‘Ik word heel blij van de trainingen. Ik oefen ca 2 a 3 keer per week.Ik ben pas bij module 2, maar heb veel baat hiervan.Mijn rug, schouders en nek worden losser. Mijn rug doet geen pijn meer. Eerst wilde ik vorige maand een paar afspraken bij de osteopaat maken en toen kwam jouw masterclass voorbij. Hier heb ik mij op ingeschreven. Toen ik deze had gedaan bedacht ik mij dat ik beter mijn geld in jouw training Soepel & Sterk kon investeren dan afspraken bij de osteopaat.’

Agnes Los

Soepel & Sterk

‘Ik doe trouw de  Vaarwel rugpijn challenge.En het doet mij zo goed.Ik voel dat ik de oefeningen al iets gemakkelijker doe, omdat mijn spieren sterker worden.Ik voelde mijn rug steeds meer en meer achteruit gaan en door jouw oefeningen worden mijn buik en rugspieren sterker, krachtiger. Maar het allerbelangrijkste is toch wel, de weldadige ruimte in mijn onderrug en S I gewricht.

Ik ben jou zo dankbaar.’

Jolanda Berkhout

Vaarwel Rugpijn challenge

Na het mee doen van de masterclass was ik blij dat ik eindelijk een keer de oefeningen mee kon doen, dwz niet pijnlijk voor mijn onderrug en schouder, of al te ingewikkeld (letterlijk en figuurlijk 😜). Anneroos is zeer deskundig en legt alles goed uit wat je wel en niet moet doen. Na de masterclass voelde ik dat er echt wat gebeurde. Ik was dan ook overtuigd dat dit programma geschikt was voor mij en mij ook wat op gaat leveren. Ik denk dat het ook mee speelt dat Anneroos zelf ook rugklachten heeft gehad en dat het haar zoveel gebracht heeft. Super dat ze zich inzet om dat te delen.

Na de elke sessie voel ik dat mijn core steviger wordt. Anneroos geeft op een heel prettige manier les, met duidelijke en fijne uitleg.

Erna Nijenhuis

Inner Movements Online

Ik heb last van mijn nek en rug en ben snel overprikkeld.
De achtergrond van Anneroos overtuigde mij om in te stappen. Zij heeft een passie voor het bewegen van het menselijk lichaam en weet er veel van. Er verschijnen veel yoga docenten die een aantal cursussen hebben gevolgd omdat ze het zo leuk vonden. Zij is al haar hele leven met bewegen bezig. Ik voel me daardoor in betere handen dan bij de zoveelste yoga docent.

De lessen en oefeningen geven mij ontspanning en meer ruimte. Er wordt goed aangegeven waar je op moet letten en wat valkuilen kunnen zijn.

Emmy Veenstra

Inner Movements Online

Ik twijfelde niet echt om in te stappen, de sportschool is natuurlijk dicht. Ik had een beetje digitale angst met Zoom, maar dat valt ontzettend mee. Anneroos haar verhaal vind ik heel helder en duidelijk en ze heeft passie voor haar werk. Ik heb het gevoel dat Anneroos andere mensen echt wil helpen.

De paar lessen die ik gevolgd heb, vind ik heel goed. Anneroos legt uit waarvoor de oefeningen zijn en ze geeft ook aanpassingen als je iets hebt, b.v. hernia…waar je op moet letten.

Je hoeft niet iets te mankeren om te beginnen met Pilatus of Yoga. Anneroos legt alles heel goed uit en kijkt ook of je de oefeningen wel goed doet.

Els Voet

Inner Movements Online

Ik heb vooral last van stijfheid in de rug en ik vond de masterclass heel fijn en ik had direct vertrouwen in Anneroos. Ik twijfelde wel om in te stappen, het is toch een aardig bedrag en best iets om even over na te denken. Ik heb besloten om het te proberen in de hoop dat onlinelessen en persoonlijk contact me meer zouden motiveren dan de duizenden filmpjes op internet. voor mij werkt het bovendien ook nog zo dat als ik voor iets betaald heb, ik mezelf de druk opleg om er ook gebruik van te maken.

Al direct meen ik iets verbetering te voelen, maar ik ben nog kort bezig.

De lessen zijn heel fijn, ze heeft oprechte aandacht en is zelf heel enthousiast. De oefeningen zijn zacht en kort. Dat maakt dat het goed vol te houden is, fysiek goed te doen en door de afwisseling niet saai.

Thea van Kempen

Inner Movements Online

Ik ben begonnen met lessen bij Anneroos omdat ik weer wat oefeningen wilde voor rug en spieren. De Masterclass gaf vertrouwen in de manier van les geven en ik merk nu al dat mijn rug soepeler is. Het zijn fijne lessen om te volgen. Rustig en goed te doen voor mijn niveau

Anoniem

Inner Movements Online

“Anneroos kijkt goed en luistert naar de behoeftes van de leerlingen, zowel als groep als individueel. Iemand met beperkingen of blessures krijgt extra aanwijzingen of aangepaste oefeningen om zo toch de dansles mee te kunnen doen. Met voorstellingen weet ze altijd zonder al te veel poespas als kleding of drukke muziek, een choreografie neer te zetten die blijft boeien én geweldig is om te dansen. Anneroos geeft veel kennis door, door de tips die ze zelf ooit heeft gekregen op de opleiding, of wat ze heeft ervaren op andere werkplekken. Dit nemen wij weer mee in onze les of choreografie.”

Emily

Dans leerling

Sinds 2016 volg ik Pilates bij Anneroos. Voor mij vormt het een waardevolle aanvulling op ballet. Het is een lichaamsvriendelijke manier van trainen, waarbij door vloeroefeningen op de mat in combinatie met bewuste ademhaling vooral je rompspieren gesterkt worden. Dit komt je hele lichaamshouding ten goede. Regelmatig Pilates heeft zeker resultaat: je wordt sterker en soepeler.

Toen ik bij Anneroos begon had ik lage rugklachten. Mede dankzij haar Pilateslessen heb ik daar geen last meer van.

Zij is een vakkundig docente, die exact weet welke spieren bij een bepaalde oefening belast/getraind worden, zodat ze ook in staat is een oefening voor iemand aan te passen mocht dit nodig zijn. Anneroos heeft oog voor elke leerling en stimuleert zonder te pushen, waardoor er altijd een prettige sfeer heerst tijdens de training. Haar lessen kan ik dan ook iedereen aanbevelen.

Maryo

Pilates

“Of je nu 1 of 4 keer per week op de mat staat, Anneroos weet door haar pilates, ballet en yoga achtergrond de houdingen zo af te stemmen dat je er echt wat aan hebt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt van elke les een feestje.”

Anna

Yoga

‘Vanmorgen je les gedaan. Deze was supergoed voor mij! – Kora

‘Wat super dat je die video’s hebt opgenomen! Ik heb er dankbaar gebruik van gemaakt na lange dagen in Skype overleggen. #NederlandseYogaWithAdriane’ – Barbara

‘Lekkere les, was hard nodig voor mij. Bedankt.’ – Marieke

‘Ik heb gisteren mijn man een keer mee laten doen. Hij vond het toch wel zwaar, maar dat komt ook omdat hij heel stijf is. Maar wie weet krijg ik hem nog eens zo ver dat hij het vaker wil doen!’ – Marian

Deelnemers over Online lessen

Inner movements icoon groot

Contact:

info@innermovements.nl
0620860185
Constructieweg 11
1271EN Huizen